Katalogs

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

09.02.2023 18:02

Dunkermotoren, MAE un EGS Automation publicē sesto izdevumu ''mo

Jau sesto reizi Dunkermotoren, AMETEK zīmols, izdod žurnālu par piedziņas tehnoloģijām "mo

Kā ierasts iepriekšējos gados, žurnāls piedāvā ne tikai aizraujošas tēmas par piedziņas tehnoloģiju tendencēm, bet arī interesantu ieskatu par uzņēmumiem Dunkermotoren, MAE un EGS Automation. Cita starpā Dunkermotorens sniedz ieskatu jaunajā Lietojumprogrammu inženierijas nodaļā, kas kopā ar pārdošanas un klientu pārstāvjiem tehniski atbalsta jaunus projektus un jau no paša sākuma palīdz izstrādāt optimālu piedziņas konstrukciju.

Šī gada izdevumā īpaša uzmanība tiek pievērsta meitasuzņēmumam EGS Automation Donaišingenē. Papildus intervijai ar uzņēmuma dibinātāju Robertu Ebiju (Robert Eby) sniegta informācija par EGS robotu daudzajām izmantošanas iespējām, kā arī detalizēts pielietojuma piemērs. Daudzos attēlos redzams, kā automobiļu piegādātājs KE Elektronik, pateicoties EGS Automation ar divām liešanas formām un sešiem robotiem, sasniedz vairāku miljonu plastmasas savienotāju ražošanas apjomu gadā, un tas tiek darīts pilnīgi automātiski.

Taču Rūpniecības 4.0 tēma nav atstāta novārtā arī sestajā izdevumā "mo. Pēc nexofox palaišanas 2021. gada oktobrī IIoT zīmols šogad iepazīstina ar savu pakalpojumu katalogu. Papildus apmācības kursiem par motoru konfigurāciju un programmēšanu, kā arī individuāliem servisa līgumiem par viedo piedziņu sistēmu nodošanu ekspluatācijā un defektu analīzi, nexofox ar prieku sniegs jums konsultācijas par jautājumiem, kas saistīti ar prognozējamo apkopi, vai arī nodrošinās ar tehnoloģijām, kas nepieciešamas reāllaika analīzei, kas ir daļa no stāvokļa uzraudzības.

Dunkermotoren māsas uzņēmums MAE jau trešo gadu ir pārstāvēts Antriebstechnik Magazin un papildus jaunam ātrgaitas maiņstrāvas motoram prezentē arī pilnīgi jaunu ventilatoru sēriju, kas ar īpaši mazu enerģijas patēriņu un kompaktu dizainu ir optimāli piemērota ar akumulatoru darbināmām mitras un sausas tīrīšanas iekārtām.

Noklikšķiniet šeit, lai apskatītu žurnālu: https://www.dunkermotoren.de/downloads/customer-magazine

Vairāk ziņu

Dunkermotoren izdod jaunu žurnāla Motion Journal numuru "mo

No 2024. gada 14. līdz 17. maijam Amsterdamā notiks izstāde Interclean,...

22.03.2024 01:05

Īpaši kompakts un precīzs
Jauns augstas izšķirtspējas kodētājs no Dunkermotoren visaugstākajām precizitātes prasībām
no 2024. gada 16. līdz 18. aprīlim Messe Frankfurt, stends A171.
Līdz ar nexofox programmatūras vides MotionCode atjaunināšanu viedo motoru programmēšana tagad ir vēl vienkāršāka, un decentralizētajām automatizācijas arhitektūrām vairs nav nekādu ierobežojumu.

Plaši izmantojams un daudzpusīgs - AMETEK zīmola Dunkermotoren bezsuku motors BG 75 ir patiesi un...