Katalogs

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

18.01.2023 10:01

MTM Power® mērījumi Mellenbach

AC/DC sākotnēji apzīmē nevis pazīstamu hardroka grupu, bet gan pasaulē visizplatītāko elektroenerģijas pārveidošanas veidu no maiņstrāvas uz līdzstrāvu. Kad 20. gadsimta sākumā elektrība sāka savu triumfa gājienu, starp līdzstrāvas un maiņstrāvas tīkliem un to galvenajiem varoņiem Edisonu un Vestinghausu norisinājās tā dēvētais elektrības karš. Galu galā dominēja maiņstrāvas tīkli un līdz ar to arī maiņstrāvas/līdzstrāvas barošanas avoti, kas vairāk nekā 100 gadus tiek uzskatīti par dominējošo barošanas veidu. Izcilas maiņstrāvas priekšrocības ir tās vieglā maināmība sprieguma līmeņa ziņā un vienkāršā pārslēdzamība. Izmantojot transformatorus, ir iespējams ģenerēt augstu spriegumu un tādējādi transportēt un sadalīt lielu enerģijas daudzumu lielos attālumos. Pēc tam lokāli var izmantot transformatorus, lai nodrošinātu mazāk bīstamu, zemāku spriegumu apgaismojuma un motoru barošanai.

. Palielinoties elektronisko shēmu, kuru darbībai nepieciešams līdzstrāvas spriegums, parādījās nepieciešamība pārveidot maiņstrāvas spriegumu atpakaļ līdzstrāvas spriegumā. Atkarībā no lietojuma un atrašanās vietas ierīces, kas veic šo elektrisko funkciju, tiek dēvētas dažādi - barošanas avots, taisngrievis, barošanas avots un maiņstrāvas/līdzstrāvas pārveidotājs ir tikai daži no šiem nosaukumiem. Piemērošanas jomas ir plašas: AC/DC moduļi tiek izmantoti ne tikai rūpniecībā, bet arī visos datoros un televizoros, kā arī LED apgaismojumā. MTM Power® piedāvā plašu dažādu produktu klāstu optimālai maiņstrāvas/līdzstrāvas elektroapgādei rūpniecībā - sākot no zemsprieguma moduļiem un beidzot ar spraudņu barošanas blokiem.
Optimāla elektroapgāde ar MTM Power® maiņstrāvas/līdzstrāvas barošanas blokiem
Visā elektroniskās elektroapgādes pielietojuma jomā galvenā uzmanība tiek pievērsta uzticamībai un izturībai. Ierīču, kas ir atkarīgas no maiņstrāvas/līdzstrāvas barošanas bloka, lietošana ir jānodrošina visu diennakti. Tāpēc mūsu maiņstrāvas/līdzstrāvas moduļiem ir raksturīgas modernas shēmas topoloģijas, un tie atbilst visām attiecīgajām drošības normām, kā arī elektromagnētiskās saderības standartiem. Mūsu piedāvājumā cita starpā atradīsiet barošanas blokus decentralizētai elektroapgādei visdažādākajos rūpnieciskajos lietojumos. Izmantotā BPC tehnoloģija - tā sauktā pamatplākšņu dzesēšana - ļauj novadīt siltuma zudumus tieši caur pamatplāksni. Tas pagarina ierīču kalpošanas ilgumu. Šie izturīgie un neuzturīgie maiņstrāvas/līdzstrāvas barošanas avoti ir īpaši piemēroti lietošanai jutīgās elektroniskajās apakšsistēmās.

Vairāk ziņu

Pateicoties īpašai unikālai vakuuma iekapsulēšanas tehnoloģijai, MTM Power barošanas moduļi ir pi...

Vai jūs meklējat barošanas risinājumu tiešai lietošanai "uz mašīnas"?

PCMDS550-FT sērijas DC/DC pārveidotāji ir pielāgoti, lai atbilstu prasībām, kas tiek izvirzītas a...