Katalogs

KULLEN-KOTI GmbH

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

25.01.2023 03:01

Tehniskās birstes tiek vērtētas kā ļoti daudzpusīgi instrumenti atdalīšanas tehnoloģijā.

Par vienu no elastīgākajām un dažkārt arī ekonomiskākajām mehāniskās attīrīšanas metodēm tiek uzskatīta suku noņemšana no zobiem. Tā piedāvā metāla un polimēru pusfabrikātu un detaļu ražotājiem un pārstrādātājiem iespēju noņemt urbumus, noapaļot malas un noņemt skaldījumu, neveicot sarežģītus procesus un sistēmas.

Vairāk informācijas par mūsu suku noņemšanas tehnoloģiju varat atrast šeit.

Vai jūs interesē, kā suku noņemšanu var diezgan viegli integrēt esošajos ražošanas procesos un kā to var izmantot, lai panāktu precizitāti µm diapazonā?

Konsultācijās mēs individuāli pievēršamies jūsu prasībām un vēlmēm.

Vairāk ziņu

Mērķtiecīgi risinājumi īpaši smalkai slīpēšanai un malu noapaļošanai

Tehniskās birstes jau daudzus gadus ir daļa no daudzu kokapstrādes mašīnu un sistēmu pamataprīkojuma. Tās tiek izmantotas daudzos dažādos izpildījumos un izmēros.

Mūsu krāsns transportēšanas veltņi ir aprīkoti ar speciāliem stiepļu apdares elementiem, k...

KULLEN-KOTI izstādē Aluminium 2022 prezentēs savus krāsns transportēšanas veltņus KULLEN-KOTI krāsns transportēšanas veltņi ir aprīkoti ar speciālu stieples apdari, kas ir izturīga pret temperatūru līdz 1200 °C. Tos izmanto visā pasaulē termiskās apstrādes rūpnīcu horizontālajās līnijās. Tie tiek izmantoti visā pasaulē termiskās apstrādes rūpnīcu horizontālajās līnijās, kur tie nodrošina precīzu alumīnija plākšņu un lokšņu transportēšanu, nekaitējot to virsmai. Šī gada izstādē ALUMINIUM Diseldorfā KULLEN-KOTI prezentēs šo izcilo suku veidu un sniegs informāciju par daudzajām iespējām to pielāgošanai. Uzņēmumu var atrast 7A hallē D30 stendā.
KULLEN-KOTI prezentē suku risinājumus automatizētai atkarpju noņemšanai
KULLEN-KOTI piegādā suku sistēmas daudzām būvniecības nozares nozarēm