Katalogs

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

22.02.2023 01:02

Hidrauliskie bremžu cilindri: vieglāka lietošana pat kritiskās vidēs

Īpašus paraugu ņemšanas ierīces izmanto aktīvai mikrobu savākšanai gaisā ļoti jutīgās tīrajās telpās, lai nodrošinātu visaugstāko cilvēku un materiālu aizsardzību. Vienkāršai un lielā mērā bezkontakta konstrukciju apstrādei Lielbritānijas uzņēmums Pinpoint Scientific, kas specializējas laboratoriju aprīkojuma ražošanā, izmanto ACE Stoßdämpfer GmbH hidrauliskos bremžu cilindrus.

Mikrobioloģisko vides monitoringu reglamentē ISO vadlīnijas 18593. Viens no vadošajiem specializētā laboratorijas aprīkojuma ražotājiem ir uzņēmums Pinpoint Scientific no Bridgendas, Velsā, Apvienotajā Karalistē. Produktu klāstā ir risinājumi gaisa monitoringam, nepārtrauktai dzīvotspējīgu daļiņu kontrolei un izolatoru monitoringa risinājumi. Augstas kvalitātes paraugu ņemšana laboratorijas personālam ietver arī augstu lietotāja komforta līmeni un efektīvu aizsardzību pret piesārņojumu. Pinpoint Scientific mikrobioloģisko gaisa paraugu ņemšanas ierīču ImpactAir klāstu var uzskatīt arī par izcilu piemēru risinājumam, kas ir pārdomāts līdz sīkākajai detaļai. Tie ir paredzēti nepārtrauktai uzraudzībai pētniecības un rūpniecisko laboratoriju vidē, kur dzīvotspējīgo daļiņu paraugu ņemšana procesa laikā ir ļoti svarīga. Darbs tiek veikts, ar lielu ātrumu iepludinot gaisu caur ļoti šauru ieplūdes atveri, pēc tam daļiņas, tostarp mikrobi, kas atrodas gaisā, nokļūst uz Petri trauciņā piestiprinātas kultūras virsmas un pie tās pieķeras. Petri trauciņu zem ieplūdes atveres lēni griež, lai nodrošinātu, ka gaiss vienmēr iedarbojas uz svaigu kultūras laukumu. Tas krasi samazina dubultas iedarbības iespējamību. Tā ir mikrobioloģiska un fizikāla parādība, kad divi mikrobi inkubācijas laikā nonāk vienā un tajā pašā punktā un parādās kā viena kolonija. Lai maksimāli atvieglotu lietotāju darbu, jo īpaši pārtikas vai medicīnas nozares laboratoriju tīro telpu vidē, kā arī farmācijas nozarē, ņemot paraugus, Pinpoint Scientific konstruktori, meklējot augstas kvalitātes ātruma kontroles komponentus, vērsās pie britu izplatītāja ACE Stoßdämpfer GmbH. Apsverot visas prasības un vēlmes, viņš ieteica Vācijā ražotus hidrauliskos bremžu cilindrus pārsega darbināšanai.

Hidrauliskie bremžu cilindri īpašam risinājumam



Wyn Gordge, viens no ACE pārdošanas inženieriem Lielbritānijā, apraksta sākotnējo situāciju: "Mēs bieži esam veiksmīgi sadarbojušies ar mūsu izplatītāju, uzņēmumu Applied Automation, tāpēc arī šajā gadījumā piegāde ātri noveda pie vēlamā rezultāta no klienta puses." Izšķirošo punktu hidraulisko bremžu cilindru izmantošanai viņš raksturo kā klienta vēlmi, lai paraugu ņemšanas pārsega atvēršanas process notiktu bez ievērojamas piepūles. Bez šīs prasības ACE nerūsējošā tērauda rūpnieciskās gāzes atsperes, kuras ar vārsta palīdzību var precīzi pielāgot vēlamajam atvēršanas un aizvēršanas ātrumam, principā būtu bijušas piemērotas arī kā mašīnas elementi. Bet, tā kā atšķirībā no vizuāli ļoti līdzīgām rūpnieciskajām gāzes atsperēm HB15-50 tipa hidraulisko bremžu cilindri ir tikai jāaizsit, lai iedarbinātu pārsega atvēršanas procesu, izvēle krita uz šiem komponentiem, kas ACE ir pieejami ātruma regulēšanas jomā. Vēl viens pluss šim pielietojumam ir tas, ka šie bremžu cilindri nodrošina saudzīgu aizvēršanas procesu ar papildu amortizāciju.

ACE kā Stabilus grupas ekspertu zīmols un Applied Automation kā pieredzējis laboratorijas tehnikas komponentu izplatītājs varēja izmantot vēl vienu priekšrocību. ACE, kas ir pazīstams kā izstrādes partneris un novērtēts par pielāgotiem risinājumiem pat nelieliem daudzumiem, panāca hidraulikas sasniegumu: tā kā ImpactAir paraugu ņemšanas iekārtas lielākoties tiek izmantotas kritiskās laboratorijas vidēs un tīrās telpās, saskaņā ar Pinpoint Scientific specifikācijām par mašīneļļas izmantošanu kā slāpēšanas līdzekli bremžu cilindra korpusā nevarēja būt runa. Šīs prasības dēļ un ņemot vērā jutīgās pielietojuma jomas, ACE izvēlējās speciālu augu eļļu ar ļoti līdzīgu viskozitāti un kalpošanas laiku. Izstrādājuma projektēšanas gaitā Pinpoint Scientific konstruktori pēc tam pievienoja nerūsējošā tērauda uzmavas, lai aptvertu hidrauliskos bremžu cilindrus, kuru ārējie korpusi standartā ir izgatavoti no tērauda ar pārklājumu. No vienas puses, šis pasākums atbilst augstajām higiēnas prasībām darbam tīrās telpās, un, no otras puses, uzmavu nerūsējošā tērauda materiāls lieliski sader ar ImpactAir-140 kopējo dizainu.

ACE izmantotie mašīnu elementi ir ideāli piemēroti, lai atvērtu pārsegu un turētu to atvēršanas leņķī 60 grādu leņķī, kā tas ir nepieciešams, pateicoties bezgalīgi regulējamam stumšanas vai vilkšanas spēkam no 20 N līdz 800 N. Mašīnu elementus var noregulēt jebkurā pozīcijā. Divvirzienu vai vienvirzienu hidraulisko bremžu cilindru regulēšana ir viegli veicama, izmantojot regulēšanas segmentu uz virzuļa. Pinpoint Scientific skaidro, ka, pateicoties to augstajai kvalitātei un ilgajam kalpošanas laikam, laboratoriju nozares galapatērētāju vēlmēm attiecībā uz atvēršanas un aizvēršanas operāciju biežumu gandrīz nav ierobežojumu. Pretējā gadījumā šos mašīnu elementus precīzai ātruma regulēšanai galvenokārt izmanto dažādās automobiļu vai rūpnieciskās konstrukcijās, kā arī elektronikas, mēbeļu un izklaides industrijā.

Vairāk ziņu

Šveices zinātnes centrā Technorama 500 eksperimentālās stacijās apmeklētāji var iepazīt da...

Sporta zinātnieki savos projektos izmanto arī hidraulisko mašīnu elementus. Īpaši,...

Biontech/Pfizer mRNS vakcīnas pret COVID-19 transportēšana ir īsts loģistikas izaicinājums...

Līdzās izmēru noteikšanas programmatūrai, kā arī CAD datiem un simulācijām ACE Stoßd...

ACE Stoßdämpfer GmbH tagad piedāvā konstruktoriem ne tikai konfigurācijas un aprēķinu...

TUBUS strukturālie amortizatori ir tas pats, kas kas kaskadieri ir kinozvaigznes, kas TUBUS struk...