Katalogs

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

07.03.2023 01:03

Vienkārši un precīzi - Dunkermotoren un MAE prezentē rentablu dGo vadības elektroniku soļu motoriem

Nereti produktu dizaineri un iepirkumu vadītāji ir vienisprātis par viena un tā paša produkta izmantošanu. Tomēr soļu motoriem ar jauno dGo piedziņas elektroniku no Dunkermotoren un MAE (abi AMETEK zīmoli) ir izdevies to panākt.

Dizaineriem patīk kompakta konstrukcija apvienojumā ar lielu griezes momentu un vienkāršu, precīzu vadību. Iepirkumu vadītāji ir apmierināti ar zemajām izmaksām.

Ilgu laiku soļu motori nav bijuši ļoti populāri. Mehāniskā konstrukcija, ātrums, pārslodzes un trokšņa prasības bieži vien bija izslēdzošie kritēriji. Pateicoties sarežģītiem algoritmiem, šie ierobežojumi tagad tiek kompensēti elektroniski, tāpēc soļu motori pašlaik piedzīvo īstu renesansi. Dunkermotoren un MAE šajā jomā piedāvā jaunu piedziņas risinājumu, kas pārsteidz ar savu veiktspēju un vienkāršu vadību.

Dunkermotoren dGo vadības elektronika MAE motoriem NEMA 17, 23 un 34 izmēros tiek vadīta, izmantojot vienu frekvences signālu ātrumam un vienu virziena signālu (Step & Direction). Vienkāršs frekvenču ģenerators klienta pusē ir pietiekams, lai iestatītu ātrumus ar koeficientu vairāk nekā 10 000:1! Un tas viss bez kompromisiem attiecībā uz pozicionēšanas precizitāti. Elektroniskā mikrokrokā ļauj iestatīt līdz 12 800 pozīcijām vienā apgriezienā.

Ja nav nepieciešama kustība, elektronika samazina darba strāvu, lai kompensētu parasto soļu motoru vadības trūkumus. Papildu algoritmi nodrošina, piemēram, ļoti klusu darbību, īpaši pie zemiem apgriezieniem. Pat nepamanīta soļa zuduma nepamanītas pārslodzes gadījumā problēma, kas agrāk bija "spoka", tagad ir atrisināta, pateicoties elektroniskai soļa zuduma noteikšanai.

Jaunās dGo vadības elektronikas pielietojuma joma soļu motoriem ir ļoti plaša - no precīziem dozēšanas sūkņiem, portālceltnēm vai pick&place sistēmām līdz iepakošanas un marķēšanas ierīcēm. Jaunā elektronika savas stiprās puses īpaši parāda ierīču konstruēšanas jomā, kur būtiska nozīme ir kompaktai konstrukcijai un vienkāršai vadībai.. Tieši tā jaunie produkti rūpnieciskajā ražošanā, iekārtu ražošanā, medicīnas tehnoloģijās un intralogistikā var gūt ievērojamus ieguvumus.

Tāpat kā visiem Dunkermotoren produktiem, MAE soļu motoru kombinācija ar dGo elektroniku ir papildināta ar atbilstošiem pārnesumkārbām, kodētājiem un bremzēm, pateicoties inovatīvajai Dunkermotoren moduļu sistēmai. Lai nodrošinātu maksimālu elastību konfigurācijas un pielāgotu konstrukciju nodrošināšanā, visi komponenti ir pilnībā izstrādāti un ražoti Eiropā. Šī elastība apmierina ne tikai iepirkumu vadītājus un produktu dizainerus, bet arī apmierina gala klientus.

.

Vairāk ziņu

Dunkermotoren izdod jaunu žurnāla Motion Journal numuru "mo

No 2024. gada 14. līdz 17. maijam Amsterdamā notiks izstāde Interclean,...

22.03.2024 01:05

Īpaši kompakts un precīzs
Jauns augstas izšķirtspējas kodētājs no Dunkermotoren visaugstākajām precizitātes prasībām
no 2024. gada 16. līdz 18. aprīlim Messe Frankfurt, stends A171.
Līdz ar nexofox programmatūras vides MotionCode atjaunināšanu viedo motoru programmēšana tagad ir vēl vienkāršāka, un decentralizētajām automatizācijas arhitektūrām vairs nav nekādu ierobežojumu.

Plaši izmantojams un daudzpusīgs - AMETEK zīmola Dunkermotoren bezsuku motors BG 75 ir patiesi un...