Katalogs

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

09.03.2023 13:03

GR 63 Formula 1 virsotnē

Kas kopīgs Formula 1 braucējam Džordžam Raselsam un AMETEK zīmola Dunkermotoren līdzstrāvas motoram ar sukām?

Abiem ir saīsinājums GR 63, un abi ir īsti līderi!

Kamēr Džordžs Rasels, braucot Formula 1, valkā savu melno ķiveri ar uzrakstu "GR 63", jau gadiem ilgi ir šī piedziņas tehnoloģiju ražotāja pārdošanas topu līderis, Dunkermotoren GR 63 līdzstrāvas motors ar suku.

Katru gadu tiek pārdoti aptuveni 800 000 vienību, un GR 63 motors ar diviem garuma variantiem un dažādām sprieguma versijām no 12 līdz 230 V ir Dunkermotoren pārdotākais motors. Nav pārsteigums! Tāpat kā Džordžs Rasels, tas ir īsts daudzpusīgs talants. Kamēr Mercedes komandas braucējs veiksmīgi vijas pa pasaules visdažādākajām sacīkšu trasēm, GR 63 droši automatizē mašīnas visdažādākajos lietojumos.

Ar nominālo apgriezienu skaitu no 3300 līdz 6000 apgr./min, līdz 180 vatu nepārtraukto jaudu un līdz 500 vatu maksimālo jaudu šis motors sevi pierāda tādās jomās kā durvju automatizācija. Kombinācijā ar piemērotu sliekpārnesumkārbu no Dunkermotoren moduļu sistēmas iegūtais piedziņas risinājums ir ļoti kompakts, ja to uzstāda rotējošās, bīdāmās vai veramajās durvīs. Arī medicīnas tehnikas jomā GR 63 daudzus gadus ir uzticami darbojies. Tā lodīšu gultņi un pēc izvēles pieejamā traucējumu slāpēšana nodrošina īpaši klusu un vienmērīgu medicīnisko sūkņu darbību. Pateicoties lielajam jaudas blīvumam un mainīgajam barošanas spriegumam, kas pielāgots katram pielietojumam, motors ir lieliski piemērots pat mobilajiem sūkņiem, kas darbojas ar akumulatora enerģiju. Tādos lietojumos kā vilcienu pakāpieni un vilcienu durvis GR 63 ir ļoti pieprasīts, pateicoties tā cenas un veiktspējas attiecībai. Ar pievienoto kodētāju un bremzi var droši noregulēt un noturēt pozīcijā vilciena pakāpienus dažāda augstuma platformām. Aizsardzības klase līdz pat IP 67 nodrošina bezkonservācijas darbību visā ekspluatācijas laikā pat skarbos vides apstākļos, kad mitrums, netīrumi un putekļi ietekmē motora korpusu. GR 63 labākās funkcijas neapstājas arī pie rūpnieciskās automatizācijas. Sākot ar rūpnieciskajām printerēm un beidzot ar pārtikas rūpniecību, šis līdzstrāvas motors ar sukām jau gadiem ilgi ir uzticami darbinājis neskaitāmus lietojumus - un varbūt drīzumā tas darbinās arī jūsu lietojumu.

Dunkermotoren ir pasaules tirgus līderis piedziņas tehnoloģiju jomā ar jaudas diapazonu līdz 5kW un piedāvā pielāgotus piedziņas risinājumus atbilstoši jūsu individuālajām prasībām.

Nepārtraukti pilnveidojot savus produktus, Dunkermotoren dara visu iespējamo, lai GR 63 arī turpmāk droši darbinātu miljoniem lietojumu un turpinātu gūt panākumus - gluži kā Džordžs Rasels ceļā uz Formula 1 ranga virsotni.







Vairāk ziņu

22.03.2024 01:05

Īpaši kompakts un precīzs
Jauns augstas izšķirtspējas kodētājs no Dunkermotoren visaugstākajām precizitātes prasībām
no 2024. gada 16. līdz 18. aprīlim Messe Frankfurt, stends A171.
Līdz ar nexofox programmatūras vides MotionCode atjaunināšanu viedo motoru programmēšana tagad ir vēl vienkāršāka, un decentralizētajām automatizācijas arhitektūrām vairs nav nekādu ierobežojumu.

Plaši izmantojams un daudzpusīgs - AMETEK zīmola Dunkermotoren bezsuku motors BG 75 ir patiesi un...

Ar SL 38 produktu klāstu AMETEK zīmols Dunkermotoren ir laidis klajā jaunu augstas veiktspējas lineāro motoru sēriju. Nerūsējošā tērauda versija ServoLine 38 STL (Stainless Steel) pārsteidz ar visaugstāko materiāla kvalitāti un izturību

Pilnībā izmantojiet savu viedo motoru risinājumu potenciālu

LogiMAT Štutgartē tiek uzs...