Katalogs

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

19.05.2023 01:05

Lielāka drošība un stabilitāte: sensori dzelzceļa satiksmei

Micro-Epsilon sensori uzticami mēra un uzrauga galvenos mērījumu mainīgos lielumus dzelzceļa satiksmē un dzelzceļā. Tādējādi tie ievērojami paaugstina drošību un nodrošina vienmērīgu procesu norisi. Tos izmanto vilcienos, kā arī mērīšanas transportlīdzekļos, vadības sistēmās un mērīšanas iekārtās.

Dzelzceļa tīklu un sliežu transportlīdzekļu pieaugošā izmantošana prasa regulārus, uzticamus un ļoti precīzus mērījumus. Micro-Epsilon sensori sniedz būtisku ieguldījumu vagonu, vagonu, riteņu riepu, bremžu, sliežu ceļu un sliežu ceļu drošībā un stabilitātē. Tos cita starpā izmanto, lai noteiktu riepu profilus, slīpuma leņķus, vibrācijas, sliežu profilus, asu gultņu atstarpes, pacelšanas augstumus un sliežu nodilumu uz ātrgaitas sliežu ceļiem.

Mērījumus veic, izmantojot dažādus mērīšanas principus, piemēram, induktīvos sensorus, virpuļstrāvas sensorus, lāzerskenerus un slīpuma un paātrinājuma sensorus. Šiem sensoriem bieži ir jāsniedz precīzi rezultāti pat visnelabvēlīgākajos apstākļos, piemēram, laikapstākļu, slīpēšanas putekļu un vibrācijas ietekmē.

Piemēram, virpuļstrāvas sensori eddyNCDT tiek izmantoti, lai nepārtraukti uzraudzītu eļļas spraugu ātrgaitas vilcienu asu kastēs. Lāzera sensori cita starpā profilaktiski nosaka veselus vilciena profila mezglus, lai varētu noteikt tehniskās apkopes datumus pārprofilēšanai. Izturīgie magnētiski induktīvie sensori ir paredzēti izmantošanai ārpus telpām un nodrošina ilgstoši stabilus mērījumu rezultātus. Tas ļauj izdarīt secinājumus par betona gulšņu kustību un deformāciju līkumos, kas ir pakļauti ļoti lielām slodzēm, jo īpaši intensīvos līkumos.

InduSENSOR EDS sērijas induktīvie pārvietojuma sensori ir integrēti ātrgaitas vilcienos, lai mērītu vilciena korpusa slīpumu. Tas samazina sānu paātrinājuma spēku ietekmi uz pasažieriem.

Vairāk ziņu

Micro-Epsilon lāzera sensori optoNCDT 1220 tiek izmantoti komponentu ģeometriskiem mērījumiem tes...

Micro-Epsilon konfokālo hromatisko sensoru klāsts ir papildināts ar jaunu precīzu sensoru pārviet...

Hanoveras izstādē jūs gaida inovatīvas tendences rūpniecības automatizācijas jomā.

Ļaujie...

SurfaceCONTROL 3xx0-240 ar lielu mērījumu diapazonu un izcilu 3D datu kvalitāti maksimāli precīzi uz...

Jaunais optoCONTROL 2700 augstas veiktspējas LED mikrometrs nodrošina nepārspējamu precizitāti sa...

Ražojot saules enerģijas plāksnes, neapstrādātās plāksnes vispirms tiek sazāģētas no tā sauktajie...