Katalogs

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018
  • EX-Zertifizierung

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

19.05.2023 01:05

L.B. Bohle prezentē pasaules pirmizrādes izstādē Interpack

Mūsdienīgi "iepakotas" modernas tehnoloģijas

Vairāk nekā četrus gadu desmitus L.B. Bohle ir bijis farmācijas nozares modernāko tehnoloģiju pārstāvis.
"Tagad mēs, izstrādes komanda, esam nolēmuši nākotnē apvienot augstākās klases tehnoloģijas ar modernu dizainu," skaidro Lorstens Veselmans (Thorsten Wesselmann), L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH rīkotājdirektors tehnoloģiju jautājumos. Darbs pie jaunajām mašīnām ir turpinājies labus divus gadus - arī ar ārējo dizaina speciālistu atbalstu. L.B. Bohle svinēs pasaules pirmizrādi izstādē Interpack Diseldorfā maijā.

Nerūsējošais tērauds joprojām ir izturīgas, stabilas un, ja nepieciešams, sterilas tehnoloģijas sinonīms. To papildina tumši elementi, izteiksmīgas līnijas un lielāka pārredzamība. "Jaunās paaudzes mašīnu vienotais izskats rada tūlītēju atpazīstamību," uzsver pārdošanas rīkotājdirektors Tims Remmerts.

Tomēr līdztekus mūsdienīgam izskatam galvenā uzmanība galvenokārt tika pievērsta iekšējām vērtībām: ērtai lietošanai, ātrai tīrīšanai, drošiem procesiem, pārredzamai darba plūsmai un ekonomiskai resursu izmantošanai - un tas viss, protams, ar modernu tehnoloģiju palīdzību. Atbilstoši Bauhaus devīzei "Forma seko funkcijai" vadošā tehnoloģija arī turpmāk pārstāvēs L.B. Bohle DNS. "Mums ir izdevies mūsdienīgā ietērpā vienlaicīgi ietērpt augstākās tehniskās īpašības un funkcijas," saka Torstens Veselmans (Thorsten Wesselmann).





Lai uzsāktu pārveidi, L.B. Bohle ir pievērsies trim izcilām mašīnām: - BRC sausais granulators: šī mašīna ir tirgū kopš 2012. gada un jau kopš tās palaišanas ir kļuvusi par bestselleru, - BFC tablešu pārklājējs

bFC 400: ātrākais un precīzākais tablešu pārklājējs ir atzīts par bestselleru visā pasaulē, pateicoties tā izcilajiem ražošanas rezultātiem un efektivitāteiqbCon®1 nepārtrauktās granulēšanas un žāvēšanas iekārta: kopš 2018. gada pētniecības un izstrādes speciālists ir pirmais, kas piedāvā patiesu nepārtrauktu risinājumu sarežģītajam mitras granulēšanas un žāvēšanas procesam.

"Mēs apzināti izvēlējāmies šo trīs iekārtu sarežģītos izaicinājumus, veicot pārprojektēšanu," skaidro rīkotājdirektors Tims Remmerts. Ar šīm atsaucēm var iespaidīgi dokumentēt tehnoloģisko līderību.

Vairāk ziņu

18.-2024. gada 21. marts

APV 14. PBP pasaules sanāksme

Vīne, Austrija

Mēs...

Tablešu pārklājēji kļūst aizvien svarīgāki farmācijas ražošanā: tabletes ir svarīgā...

L.B. Bohle vairākkārt godināts
PASĀKUMI VISĀ PASAULĒ