Katalogs

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

24.05.2023 00:05

Jauni produkti - jaunas iespējas

norelem paplašina eņģu klāstu

norelem paplašina savu viru klāstu ar divām jaunām nerūsējošā tērauda sērijām. No augstas kvalitātes A4 1.4401 izgatavotās eņģes tiek piedāvātas versijā ar stiprinājuma caurumu vai stiprinājuma skrūvi. Tās ir piemērotas iekšdurvīm, ir uzstādāmas redzamā vietā, tās var izmantot pa kreisi vai pa labi, un to atvēršanas leņķis ir 180°.

Šīs eņģes ir arī izturīgas pret vibrāciju un aizsargātas pret vandālismu un bojāšanu, pateicoties neredzamam, metinātam eņģes tapas tapas tapas tapas tapas tapas tapas tapai.



Versija ar stiprinājuma caurumu ir pieejama piecos izmēros, bet eņģēm ar stiprinājuma skrūvi klienti var izvēlēties no trim izmēriem.Lokšņu metāla eņģes piecās formās Turklāt norelem paplašina eņģu klāstu, iekļaujot septiņus pieskrūvējamus variantus lokšņu eņģu jomā. Trīs no šiem variantiem ir izgatavoti no A2 nerūsējošā tērauda, četri no tērauda.

Visas eņģes var izmantot iekšdurvīm, un to atvēršanas leņķis ir 270°. Produktu grupa ir iedalīta piecās formās, no kurām pirmā, A forma, ietver eņģes ar divām dažāda garuma kājām. Pieejami no tērauda un nerūsējošā tērauda, un eņģes var eļļot, izmantojot smērvielas sprauslu.

B forma arī ir pieejama no tērauda vai nerūsējošā tērauda, un to arī var eļļot. Tomēr šīs viras viena kājiņa ir ievērojami saīsināta.

C un D forma ir nerūsējošā tērauda eņģes, kuras var atkabināt. C forma ir paredzēta montāžai labajā pusē, D forma - montāžai kreisajā pusē. Visbeidzot, E forma ir taisnstūra veida viru ar fiksētu tapu.







Tās ir pieejamas ar hromētu un matētu misiņa pārklājumu.

Vairāk ziņu

norelem paplašina standarta detaļu klāstu

norelem eņģes alumīnija profiliem

Eņģes ir sastopamas visur, kur nepi...

Pilna kravas automašīna ar inovācijām

20.03.2024 01:05

Viedie produkti no norelem
Risinājums bezkļūdu apstrādes procesiem
Jaunums no norelem: Lineārās rullīšu vadotnes
Trīs kandidāti aizraujošajā Motek finālā, uzvarētāju komandas - powered by norelem