Katalogs

SRT Resistor Technology GmbH

SRT Resistor Technology GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • RoHS

SRT Resistor Technology GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • RoHS

26.07.2023 01:07

Augstas temperatūras mikroshēmu rezistori līdz 300°C

Pamatojoties uz daudzu gadu laikā pārbaudītiem mikroshēmu rezistoru ražošanas procesiem, SRT Resistor Technology GmbH tagad var piedāvāt mikroshēmu rezistorus, kas ir piemēroti izmantošanai augstās temperatūrās līdz pat 300°C. Šī jaunā iespēja izriet no tā, ka šie mikroshēmu rezistori nesatur organiskus materiālus un kontaktu struktūrā nav niķeļa un alvas. Šo rezistoru ārējo kontaktu veido augstas kvalitātes PtAg sakausējums, kas, tāpat kā rezistora slānis, tiek apdedzināts aptuveni 850°C temperatūrā un saķepināts uz keramikas substrāta.

Apstrādājot komponentus paaugstinātām darba temperatūrām, rodas problēma, ka lodmetālu izvēle temperatūras diapazonā līdz 300 grādiem ir ļoti ierobežota. Tomēr papildus to izturībai pret augstām temperatūrām šo mikroshēmu rezistoru kontaktam piemīt arī tā īpašība, ka to var droši savienot ar vadošiem līmiem. Tas nozīmē, ka tirgū pieejamās vadošās epoksīdsveķu vai poliimīdu līmes nodrošina racionālu un uzticamu savienošanas metodi.

Šobrīd SRT rezistoru sērijas CHR, CHS un CHM ir pieejamas augstas temperatūras versijās CHR-HT, CHS-HT un CHM-HT.

Vispārīgie dati, kas attiecas uz visiem šiem tipiem, ņemot vērā lietojumus augstās temperatūrās, ir apkopoti datu lapā "High-Temperature-Chip-R.pdf". To, kā arī atsevišķas šo tipu datu lapas var lejupielādēt no mūsu mājaslapas sadaļā Lejupielādes. Salīdzinājumā ar rezistoriem, kas paredzēti lietojumiem parastā temperatūras diapazonā, produktiem, kas paredzēti augstām temperatūrām, pirms galīgā mērījuma tiek veikta atbilstoša iepriekšēja novecošana, lai paredzētu iespējamās rezistoru dreifa izmaiņas.

Papildus iespējai izmantot paaugstinātā temperatūrā šo tipu sērijas mikroshēmu rezistoriem piemīt arī nemagnētiskas īpašības. Standarta mikroshēmu rezistori savā kontaktu sistēmā satur niķeļa slāni, kam piemīt feromagnētiskas īpašības. Lietojot augstas magnētiskās iedarbības laukos, piemēram, datortomogrāfos, šī magnētiskā īpašība izraisa ne tikai mehānisku spēku iedarbību uz komponentiem, bet arī nopietnus elektroniskā lietderīgā signāla traucējumus. Šī īpašība ir pavērusi jaunu pielietojuma jomu šādiem mikroshēmu rezistoriem.

Vairāk ziņu

Optimizējot izkārtojumu un drukāšanas tehniku, SRT Resistor Technology GmbH ir izdevies paplašinā...