Katalogs

Lehnert GmbH

28.08.2023 01:08

Lehnert GmbH no Fernvaldes Hesenes federālajā zemē par 40 procentiem palielina apgrozījumu iepriekšējā gadā / Apbalvots ar "Nākotnes darba devēja" zīmogu

Uzņēmuma Lehnert GmbH izpilddirektors Lutz Köppen šajās dienās labi smejas: viņa uzņēmumam nesen tika piešķirts zīmogs "Nākotnes darba devējs". Laikā, kad ļoti trūkst kvalificētu darbinieku, tā ir laba ziņa vidēja lieluma uzņēmumam, kas specializējas starpsienu sistēmu un rūpnieciskās iekštelpu būvniecības jomā. "Es ļoti lepojos ar šo apbalvojumu," atzīst Kēpens. Apbalvojums liecina, ka uzņēmums ir ne tikai ekonomiski veiksmīgs, bet arī un jo īpaši savas darbības centrā izvirza darbiniekus.
Pagājušajā gadā apgrozījums palielinājās par 40 procentiem, sasniedzot 24,5 miljonus eiro, un Lehnert nodrošina darba vietas ar funkcionālām un estētiskām telpu koncepcijām elastīgām attīstības iespējām ar labāko akustiku. To, ka panākumi nav pašsaprotami, bet gan ir saistīti ar cilvēkiem, kas uzņēmumā strādā, tagad vēlreiz uzsvērusi arī šī balva. Pieteikumā uzņēmums bija ieguvis punktus piecās jomās: mūsdienīga vadība, inovatīvais spēks, digitālās transformācijas statuss, darbinieku draudzīgums un darbā pieņemšanas stratēģijas. 85 darbinieki, tostarp trīs praktikanti, šobrīd gūst labumu no pozitīvās darba vides uzņēmumā.
Šogad darbinieku skaitu plānots vēl palielināt, tiks pieņemti darbā 5-10 jauni kolēģi un divi jauni praktikanti, galvenokārt tirdzniecības un tehniskajā jomā. Mēs meklējam ražošanas un biroja ierēdņus, tehniķus un rasētājus. Papildus daudzām papildu apmācības iespējām tiks apmācītas arī IT zināšanas, lai vienmēr būtu aktuāli. "Mēs cenšamies agresīvi veicināt digitalizāciju mūsu uzņēmumā," saka rīkotājdirektors. Šī tēma tiek uzskatīta par lielisku iespēju saglabāt konkurētspēju arī nākotnē.

Vairāk ziņu

Eleganti tērauda un stikla starpsienu elementi
Lofta stila st...