Katalogs

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

21.12.2023 01:12

Mazs lāzera sensors ar maksimālu veiktspēju

OptoNCDT 1420 lāzera sensori ir mazi, jaudīgi un ātri, un, pateicoties mērķtiecīgai optimizācijai, tie ir pacelti jaunā līmenī. Mērīšanas ātrums ir dubultots līdz 8 kHz, padarot tos par ātrākajiem sensoriem savā klasē. Jaunie modeļi nodrošina maksimālu veiktspēju jebkurā vidē, un tos raksturo temperatūras stabilitāte ±0,015 % d.M./K un apkārtējās gaismas izturība līdz 50 000 luksu. Augstas veiktspējas D/A pārveidotājs nodrošina 16 bitu izšķirtspēju analogajā izejā.

Jaunos lāzeru sensorus var izmantot visdažādākajos lietojumos. Tie mēra uz gandrīz visām virsmām un darbojas ar inteliģentu ekspozīcijas kontroli, kas ātri un droši kompensē gaismas un tumsas un matētības un spīduma izmaiņas. Pateicoties mazajam gaismas plankumam, ar augstu precizitāti var noteikt pat vissīkākās detaļas. Izturīgais alumīnija korpuss ar IP67 aizsardzību pasargā sensoru no ārējās iedarbības un nodrošina izturību pret vibrācijām. Sensori ir aprīkoti arī ar integrētu kontrolieri un kabeļiem, kas piemēroti vilkšanas ķēdēm. Tie ir arī viegli un kompakti.

Apstrāde ir vienkārša gan iesācējiem, gan ekspertiem. Iespēju klāsts ir plašs - no analogajiem līdz digitālajiem, no plug & play risinājumiem līdz tīmekļa saskarnēm un ASCII programmēšanas komandām.

Lāzera sensori optoNCDT 1420 tiek izmantoti precīziem pārvietojuma un attāluma mērījumiem ar mērīšanas diapazonu no 10 mm līdz 500 mm.

Vairāk ziņu

Micro-Epsilon inerciālie sensori ļoti precīzi mēra mazus un lielus slīpuma leņķus vai paātrinājum...

Uzņēmums Micro-Epsilon Messtechnik GmbH & Co. KG no Ortenburgas atkal ir saņēmis prestižo apb...

OptoNCDT 1220 lāzera sensori tiek izmantoti precīziem un augstas izšķirtspējas mērījumiem. Pateic...

Izmantojot Micro-Epsilon reflectCONTROL, defektus uz spīdīgām virsmām var atklāt un klasificēt ga...

CapaNCDT TFG6220 kapacitatīvā mērīšanas sistēma ar maksimālu precizitāti mēra elektrovadošo plēvj...

No 2026. gada ceturtā ceturkšņa reģistrētajiem jaunajiem transportlīdzekļiem tiek piemērots jauna...