Katalogs

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

12.01.2024 01:01

Jaunums: ULTIMATECUT Countersink 4S - Ātrs. Sharp. Jaudīgs. Sensacionāls.

Vai jūs varat pastāstīt par reālu inovāciju iedziļināšanas ierīcē? Vai jūs patiešām varat padarīt profesionālu Countersink redzami - un vēl svarīgāk - ievērojami labāku? Īsāk sakot, var. Jaunais RUKO ULTIMATECUT 4S ir pierādījums tam, ka tas ir pilnīgi jauna izpratne par iedziļināšanu. Tas strādā ātrāk, efektīvāk, ietaupa enerģiju un ir daudzkārt izturīgāks nekā parastie dziļurbji

Konusveida iegrieznis bija iedvesmas avots jau 2017. gadā, kad tika laista klajā ULTIMATECUT - jauna produktu līnija prasīgiem rezultātiem tirdzniecībā un rūpniecībā.

Un ar jauno ULTIMATECUT iegriezni 4S RUKO tagad turpina paplašināt augstas precizitātes instrumentu sēriju profesionāliem lietojumiem.

Pat no pirmā acu uzmetiena tas ir pamanāms: ULTIMATECUT Countersinkut 4S ir četras griezējmalkas ierasto trīs griezējmalu vietā, un, ja ieskatās tuvāk, pamanīsit arī otru būtisku atšķirību: nevienmērīgu griezējmalu sadalījumu ar īpaši izstrādātu griezējģeometriju.

Taču jaunais ULTIMATECUT 4S patiešām parāda savu spēku praksē.

Tas burtiski iegrauž materiālu un pārsteidz ar milzīgu materiāla noņemšanu. Pateicoties četrām griezējmalām, spēki tiek sadalīti, radot ārkārtīgi vienmērīgu darbību un - lielisku iegremdēšanas rakstu bez traucējošām šķembu pēdām.

Ar līdz pat 3 reizes lielāku apstrādes ātrumu un darbmūžu, kas ļauj veikt līdz pat 3 reizēm vairāk iegremdēšanu ar vienu instrumentu, arī RUKO iekšējo testu rezultāti pierāda jaunā iegremdētāja izcilo veiktspēju.

Īpaši lietojot ar bezvadu urbjmašīnām, jaunais ULITMATECUT 4S pirmo reizi ļauj veikt dziļurbšanu līdz pat 40 mm diametram, kas līdz šim bija paredzēta tikai stacionāriem instrumentiem.

Jaunais ULITMATECUT 4S dziļurbis ir pieejams pie specializētajiem tirgotājiem diametros no 10,4 līdz 40 mm.

Turklāt jaunie dziļurbji tiek piedāvāti ar RUKO nano tehnoloģiju jeb saīsinājumā RUnaTEC, kas ir RUKO speciāli izstrādāts pārklājums.

Vairāk ziņu

Mūsu planētas piesārņojums ar plastmasu