Katalogs

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

08.03.2024 01:03

Precīzs līkumā, uzticams taisnā līkumā

Jaunums no norelem: Lineārās rullīšu vadotnes

Lineārās vadotnes tiek izmantotas daudzās jomās, kur ķermeņi jāpārvieto ar pēc iespējas mazāku spēku un berzi, piemēram, iepakošanas vai pārtikas rūpniecībā vai uz iekšējām durvīm kuģos vai vilcienos. Tagad norelem piedāvā arī lineārās rullīšu vadotnes, kas iedalītas četrās produktu grupās.

Norelem piedāvātajās lineārajās rullīšu vadotnēs ietilpst taisnas un izliektas lineārās vadotnes, kas izgatavotas no spoža, rūdīta tērauda, kā arī divi atbilstošo rullīšu vadotņu ratiņu varianti. Lineārās rullīšu vadotnes ir pieejamas divos izmēros, kas atšķiras ar lineāro vadotņu augstuma un platuma izmēriem.


Lineārās vadotnes

norelem piedāvā lineārās vadotnes ar rievām un bez tām. Versijā ar abpusējām rievām sliedes var viegli samontēt, izmantojot iegremdētu spalvu atslēgu. Tādējādi sliedes var pieskrūvēt tieši pie līdzenas virsmas. Turklāt precīza izlīdzināšana, izmantojot spalvas atslēgu, atvieglo pāreju pāri savienojumam. Visas lineārās vadības sliedes ar uzgriežņiem var kombinēt pēc vajadzības, lai no izliektām un taisnām lineārajām vadības sliedēm izveidotu sarežģītas ģeometrijas. Versijām ar atslēgu ieliktni peru atslēgas ir iekļautas komplektācijā, tāpat kā aizbāžņi, kas aizsedz sliedēs iestrādātās skrūves un aizsargā tās no netīrumiem un svešķermeņiem. norelem piedāvā arī taisnas lineārās vadotnes bez atslēgas ieliktņa un trijos standarta garumos - 500, 1000 un 2000 mm.000 un 2000 mm garumā, kā arī līdz pat 4000 mm garumā pēc klienta pieprasījuma.

Lineārās vadotnes var pieskrūvēt no augšas, un tās var aprīkot ar vienu vai vairākiem rullīšu vadotņu ratiņiem.



Rullīšu vadotņu ratiņi

Rullīšu vadotņu ratiņiem 21350 ir vienkāršs mehānisms, kas ļauj kompensēt aptuveni 0,05 mm. Tāpēc var izmantot tikai taisnas lineārās sliedes. Savukārt 21351 rullīšu ratiņu izlīdzināšanas mehānisms pieļauj pielaides diapazonu aptuveni 0,5 mm. Tas ļauj pārvietoties pa taisnām un izliektām lineārajām sliedēm. Maksimālais paātrinājums ir 50 m/s², un maksimālais pārvietošanās ātrums ir 5 m/s. Pateicoties integrētajam vienpusējam iepriekšējas nospriegošanas mehānismam, rullīši vienmēr pielāgojas sliedes kontūrai. Tas nozīmē, ka taisnos posmus un līkumus var pārvietoties ar nemainīgu pārvietojuma pretestību bez nobīdes un veltņu vadotņu nodilums ir samazināts līdz minimumam. Rullīši nav jāpielāgo sliežu platumam, izmantojot ekscentrisko tapu. Rullīšu vadotņu ratiņus var vienkārši uzstumt uz sliedes. Šādā gadījumā visi ratiņi pārvietojas vienmērīgi un neslīd uz sliedēm.

.


Vairāk ziņu

Pilna kravas automašīna ar inovācijām

20.03.2024 01:05

Viedie produkti no norelem
Risinājums bezkļūdu apstrādes procesiem
Trīs kandidāti aizraujošajā Motek finālā, uzvarētāju komandas - powered by norelem

Bīdāmās durvis, atvilktņu izvelkamās durvis, bīdāmās sliedes vai bīdāmie slīdņi - norelem profilu...

Izbaudiet jaunus un pārbaudītus norelem produktus klātienē

MHP RIESEN Ludvigsburg ir gandarīta sveikt norelem, reģionālo globālo spēlētāju, kā jauno TOP par...