Katalogs

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

24.01.2024 01:01

RK Rose+Krieger paplašina viencauruļu lineāro asu programmu

Jaunas bīdāmās vadotnes ar pielāgotu pozicionēšanu

RK Rose+Krieger paplašina savu viencauruļu lineāro asu klāstu, kas paredzētas vienkāršai manuālai regulēšanai, ar RK LightUnit-G un RK LightUnit-G teleskopu bīdāmajām vadotnēm. Jauno lineāro asu, kas izgatavotas no alumīnija, īpašās iezīmes ir regulējama vadotnes vai vadotnes rievsavienojuma fiksācijas pozīcija, konstrukcija ar samazinātu svaru, izturība pret koroziju un vienkārša montāža tikai ar vienu instrumentu.



Ar vārpstu darbināmā viencaurules lineārā ass RK LightUnit ir īpaši izstrādāta vienkāršai manuālai regulēšanai. Tai ir alumīnija vārpsta un plastmasas slīdgultņi. Tie nodrošina samazinātu svaru, lai vadotnes ratiņus varētu pārvietot bez lielas piepūles. Tagad RK Rose+Krieger šīm viencaurules lineārajām asīm ir pievienojusi RK LightUnit-G un RK LightUnit-G teleskopiskās bīdāmās vadotnes ar regulējamām bloķēšanas pozīcijām.


Regulējama bloķēšanas funkcija

RK LightUnit-G alumīnija vadotnes profilu var sagriezt līdz 1500 mm garumam. Atvērtā C-virziena profila rievā ir iestiprināti pozicionēšanas elementi, lai precīzi pozicionētu manuāli regulējamo vadotnes ratiņus. Pārvietošanas laikā virzošā ratiņa bloķēšanas skrūve automātiski iespiežas šajos pozicionēšanas elementos. Īpaša iezīme salīdzinājumā ar citiem risinājumiem ir tā, ka alumīnija pozicionēšanas elementus jebkurā laikā var atbrīvot, izmantojot imobila atslēgu, un atkal nofiksēt citā pozīcijā. Tas nozīmē, ka bez urbšanas var realizēt jebkādu skaitu bloķēšanas pozīciju.



Atšķirībā no RK LightUnit-G teleskopiskajai versijai ir vadotnes caurule, ko var pozicionēt ar rokām. Jebkuru fiksācijas pozīciju skaitu var noteikt arī, izmantojot pozicionēšanas elementus C virzošajā profilā.


Daudzpusīgas

Bīdāmās vadotnes ir ideāli piemērotas tādiem pielietojumiem kā formāta regulēšana konveijeru līnijās, sensoru un gaismas barjeru pozicionēšana, zāģu apstādinājumi, ķermeņu konstruēšana un pielietojumi, kur nepieciešama vienkārša manuāla pozicionēšana vai augstuma regulēšana. Plastmasas vadotņu ratiņi ir pieejami 3 dažādās versijās, lai atbilstu dažādām prasībām. Ja to prasa pielietojums, vienam vadotnes profilam var izmantot dažādu veidu vadotņu ratiņus. Katru jauno bīdāmo vadotņu atsevišķu elementu lietotājs var pasūtīt atsevišķi. Pateicoties šai modulārajai sistēmai, tos var elastīgi kombinēt atbilstoši prasībām. Vēl viena priekšrocība ir tā, ka visus komponentus var ātri piegādāt no noliktavas.

Vairāk ziņu

Visaptverošs produktu portfelis iekšējai preču plūsmai
Stabila dubultcauruļu vienība kompensē lielus lieces momentus

01.06.2023 01:05

Pārmaiņas vadībā
Bjerns Riherss pārņem RK Rose+Krieger GmbH vadību no Dr. Gregora Langera
SensorBoard - alternatīva optiskajām pozicionēšanas metodēm

19.10.2022 01:00