Katalogs

Perndorfer Maschinenbau KG

Perndorfer Maschinenbau KG

  • ISO 9001:2015

Perndorfer Maschinenbau KG

  • ISO 9001:2015

31.01.2024 18:01

Perndorfer Maschinenbau ūdens strūklas griešanas sistēma

Perndorfer Maschinenbau ir īstais partneris, ja nepieciešama moderna ūdensstrūklas griešanas sistēma un pielāgota iekārta. Kopš mūsu uzņēmuma dibināšanas 1985. gadā mūsu darbu raksturo tieksme pēc augstas produktu kvalitātes un klientu apmierinātības. Savu pirmo ūdensstrūklas griešanas sistēmu mēs izstrādājām jau 1991. gadā, un kopš tā laika esam spējuši modernizēt un paplašināt tās klāstu. Tīrā ūdens griešanas variants ir piemērots mīkstāku materiālu, piemēram, putuplasta un ādas, griešanai. Abrazīvā ūdensstrūklas griešana ir piemērota tehnoloģija cietāku materiālu, piemēram, keramikas vai metāla, griešanai.
Iegādājieties pareizo ūdensstrūklas griešanas sistēmu

Kura ūdensstrūklas griešanas sistēma ir vispiemērotākā jūsu vajadzībām, ir atkarīgs ne tikai no materiāla veida, bet arī no nepieciešamās griešanas veiktspējas un citiem aspektiem. Ūdensstrūklas griešanas kategorijā izšķir sešas produktu grupas: WSS RW - tīrs ūdens / tīrs ūdens, iekārtas cauruļu apstrādei (WSS Tube), sistēmas portāla konstrukcijā (WSS Portal), iekārtas konsoļu konstrukcijā (WSS Cantilever), plakano cauruļu sistēmas (WSS Combi) un WSS speciālās iekārtas individuālām klientu prasībām. No mums varat sagaidīt kompetentu un saprotamu padomu, izvēloties pielāgotu ūdensstrūklas griešanas sistēmu.
Viss par ūdensstrūklas griešanas sistēmām

Ūdensstrūklas griešanas sistēmas iegāde ir vissvarīgākais priekšnoteikums, lai varētu griezt materiālus vajadzīgajā izmērā. Ja nepieciešams, modernu griešanas sistēmu papildina perifērās ierīces. Perndorfer WSS perifēro ierīču klāsts sniedzas no sūkņiem un ūdens attīrīšanas iekārtām līdz abrazīvo materiālu transportieriem. Nav šaubu - tikai funkcionāla un lietotājam draudzīga vadības sistēma ļauj optimāli izmantot izvēlēto ūdens griešanas sistēmu. Tāpēc pie mums varat iegādāties ūdens griešanas sistēmu, kas aprīkota ar augstas kvalitātes iekārtu vadības programmatūru.

Iegādājieties ūdens griešanas sistēmu un baudiet laipnu apkalpošanu

Pieredzējuši speciālisti un izcila apkalpošana ir nepieciešama tieši tāpēc, ka, iegādājoties ūdens griešanas sistēmu, ir daudz punktu, kas jāņem vērā. Mēs esam gatavi jums palīdzēt, ja jums nepieciešams padoms par produktiem vai vispārējām risinājumu koncepcijām. Mēs piedāvājam atbilstošas tehniskās un mehāniskās apmācības, lai jūs un jūsu darbinieki pārzinātu izvēlēto ūdensstrūklas griešanas sistēmu.
Vai vēlaties iegādāties speciālistam pielāgotu ūdensstrūklas griešanas sistēmu? Mēs gaidām jūsu zvanu vai e-pastu, lai mēs varētu rūpēties par jūsu projektu.

Vairāk ziņu

Gaidām jūs 26. starptautiskajā metālloksņu apstrādes tehnoloģiju izstādē (Hannoveres izstāžu cent...

Perndorfer Maschinenbau "modernizē" vecās iekārtas un mašīnas.

Aprīkotas ar jaunām...