Katalogs

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

23.02.2024 00:02

Inovatīvs slīpuma sensors celtņa slīpuma un transportlīdzekļa nolīdzināšanas pārbaudei

(Mobilā) celtņa stabilitāte uz nelīdzena reljefa ir pastāvīgs izaicinājums, īpaši, kad ir jāceļ smagas kravas. Precīza slīpuma mērīšana ar sensoru palīdzību palielina gan darba drošību, gan mašīnu veiktspēju. Parastie slīpuma sensori bieži vien sasniedz savas robežas, kad slīpuma mērīšanas laikā notiek kustības, jo tie nespēj precīzi kompensēt šo kustību ietekmi.

. Vienas un divu asu slīpuma sensori inerciālo sensoru INC5502D sērijā INC5502D ļauj veikt precīzus leņķa mērījumus dinamisku kustību laikā. Pateicoties jaunajam sensorFUSION algoritmam, tiek optimāli kompensēta tāda traucējoša ietekme kā triecieni, centrbēdzes spēki un vibrācijas. Sensori nodrošina dinamisko precizitāti ±0,3° un augstu izšķirtspēju 0,01°. Tie piedāvā arī iespēju izmērīto leņķi izvadīt gan kā Eilesera leņķi, gan kā pozīcijas leņķi. Tos var elastīgi uzstādīt trīs dažādās pozīcijās, kas ļauj ideāli integrēt sensorus darba vidē.

Vēl viena būtiska priekšrocība ir tā, ka sensora parametrus sērijveida lietojumiem var pielāgot atbilstoši konkrētā lietojuma specifiskajām prasībām. Pateicoties izturībai un temperatūras stabilitātei, kā arī lieliskajai cenas un veiktspējas attiecībai, inerciālo sensoru INC5502D izstrādājumu sērija ir ideāli piemērota sērijveida lietojumiem celtniecības, lauksaimniecības un mežsaimniecības tehnikā, kā arī celtņos un kuģos.

Vairāk ziņu

Micro-Epsilon lāzera sensori optoNCDT 1220 tiek izmantoti komponentu ģeometriskiem mērījumiem tes...

Micro-Epsilon konfokālo hromatisko sensoru klāsts ir papildināts ar jaunu precīzu sensoru pārviet...

Hanoveras izstādē jūs gaida inovatīvas tendences rūpniecības automatizācijas jomā.

Ļaujie...

SurfaceCONTROL 3xx0-240 ar lielu mērījumu diapazonu un izcilu 3D datu kvalitāti maksimāli precīzi uz...

Jaunais optoCONTROL 2700 augstas veiktspējas LED mikrometrs nodrošina nepārspējamu precizitāti sa...

Ražojot saules enerģijas plāksnes, neapstrādātās plāksnes vispirms tiek sazāģētas no tā sauktajie...