Katalogs

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

06.03.2024 01:03

RK Rose+Krieger sistēmu risinājumi intralogistikai

Visaptverošs produktu portfelis iekšējai preču plūsmai

Izmantojot optimizētas darba vietas un transporta sistēmas, uzņēmumi aizsargā savu darbinieku veselību un ietaupa laiku un ražošanas izmaksas. RK Rose+Krieger piedāvā moduļu sistēmu ar vairāk nekā 50 000 atsevišķu komponentu, kas ir ideāls pamats individualizētiem sistēmu risinājumiem intralogistikas jomā, lai nodrošinātu perfektu iekšējo materiālu plūsmu. Ieinteresētie izstādes apmeklētāji var uzzināt vairāk par Mindenē bāzētā ražotāja plašo risinājumu klāstu izstādē LogiMAT 2024 Štutgartē.

Intralogistika ir galvenais uzņēmuma ekonomisko panākumu faktors. Tāpēc ir vēl jo svarīgāk, lai darbstaciju un transporta sistēmas būtu optimāli pielāgotas attiecīgajam pielietojumam. RK Rose+Krieger plašais produktu portfelis ļauj izstrādāt sarežģītus sistēmu risinājumus, ar kuriem var optimizēt iekšējo materiālu plūsmu. Komponenti ir perfekti saskaņoti, un sērijas ir savstarpēji savietojamas.

Pielāgotie transportēšanas ratiņi un mobilās uzglabāšanas sistēmas

Iekšējai materiālu plūsmai ir nepieciešams uzglabāt un transportēt visdažādākās detaļas un instrumentus. Tāpēc materiālu ratiņi un uzglabāšanas sistēmas, kas ir perfekti pielāgotas attiecīgajam uzdevumam, ir priekšnoteikums netraucētai ražošanai. Ar RK Rose+Krieger moduļu produktu sistēmu var izgatavot individuālus transportēšanas ratiņus un uzglabāšanas sistēmas, lai optimizētu materiālu plūsmu. Tos pēc vajadzības var pielāgot, paplašināt vai pilnībā pārveidot jaunās sistēmās.


Uzdevumam pielāgotas montāžas darbstaciju sistēmas

Prasības rūpnieciskajām montāžas darbstacijām ir tikpat individuālas kā tajās ražotie produkti. Tām ne tikai jāatbrīvo darbinieki no fiziski smagiem vai monotoniem uzdevumiem, bet arī jāveicina droša un bezkļūdaina darba procesu realizācija. Bieži vien tās ir pat jāintegrē digitālajā darba pasaulē. Turklāt montāžas drošībai ir jābūt garantētai arī darbinieku maiņas gadījumā - tas ir izšķirošs faktors, īpaši attiecībā uz kvalitātes nodrošināšanu. Šeit liela nozīme ir LEAN pieejai un atbalsta sistēmām. Ar RK Rose+Krieger piedāvātajiem risinājumiem var konfigurēt lietošanai gatavas montāžas darbstacijas, kas pielāgotas konkrētam uzdevumam, sākot no vienkāršiem standarta darba galdiem līdz (daļēji) automatizētām augsto tehnoloģiju darbstacijām ar robotu atbalstu un optiskās palīdzības sistēmām.


Izstāde LogiMAT

RK Rose+Krieger šogad pirmo reizi piedalās izstādē LogiMAT. No 19. līdz 21. martam interesenti var uzzināt vairāk par Mindenē bāzētā ražotāja sistēmu risinājumiem starptautiskajā intralogistikas risinājumu un procesu vadības izstādē. Izstāžu centrā Štutgartē, hallē Nr. 1 Gallery, stendā Nr. 1GA81 piegādātājs prezentēs savu plašo produktu klāstu iekšējai preču plūsmai.

.


Vairāk ziņu

Jaunas bīdāmās vadotnes ar pielāgotu pozicionēšanu
Stabila dubultcauruļu vienība kompensē lielus lieces momentus

01.06.2023 01:05

Pārmaiņas vadībā
Bjerns Riherss pārņem RK Rose+Krieger GmbH vadību no Dr. Gregora Langera
SensorBoard - alternatīva optiskajām pozicionēšanas metodēm

19.10.2022 01:00