Katalogs

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

28.02.2024 05:02

Neierobežotas motora programmēšanas iespējas

Līdz ar nexofox programmatūras vides MotionCode atjaunināšanu viedo motoru programmēšana tagad ir vēl vienkāršāka, un decentralizētajām automatizācijas arhitektūrām vairs nav nekādu ierobežojumu.

AMETEK zīmols Dunkermotoren pastāvīgi attīsta savus piedziņas tehnoloģiju risinājumus, izmantojot decentralizācijas, modularitātes un elastības atslēgas vārdus. 2021. gadā IIoT savs zīmols nexofox publicēja MotionCode programmēšanas vidi. Tā piedāvā klientiem programmatūras funkcijas, kas sniedzas tālāk par motoru aparatūru un ļauj īstenot decentralizētas un modulāras automatizācijas arhitektūras.

Ar jaunāko sejas modernizāciju lietotājs ir vēl vairāk pārvietots uz centru. "Mērķis bija pēc iespējas vienkāršot jaunu MotionCode projektu realizāciju," skaidro Markuss Veišārs (Markus Weishaar), Dunkermotoren IIoT un pakalpojumu direktors. "Tagad mūsu klientu rīcībā ir daudz vienkāršāka un intuitīvāka lietotāja saskarne," saka Veišārs.

Konkrēti tas nozīmē, ka pamatfunkcijas ir integrētas vēl dziļāk un tās var izpildīt bez jebkādiem apvedceļiem. Piemēram, lejupielādi motoram var veikt tieši no izstrādes vides un bez papildu rīku izmantošanas, jo vide tieši atpazīst pievienotos piedziņas. Tajā pašā laikā līdz ar atjauninājumu ir integrētas pilnīgi jaunas funkcijas, piemēram, atkļūdošana. Tas ļauj veikt visaptverošu kļūdu labošanu pirmkodā no izstrādes vides, tādējādi ievērojami vienkāršojot un paātrinot izstrādi.

Nākamajās versijās vajadzētu būt iespējai arī programmēt vairākus motorus tieši vienā projektā tā vietā, lai katram motoram būtu jāveido atsevišķs MotionCode. Kā parasti, pašreizējā MotionCode vide ir pieejama bezmaksas lejupielādei Dunkermotoren mājaslapā. Sāciet darbu jau šodien un atraisiet MotionCode iespējas. Vai esat programmēšanas iesācējs? Nekādu problēmu! Nexofox eksperti labprāt jums palīdzēs un īstenos jūsu lietojumprogrammas MotionCode atbilstoši jūsu prasībām.

Vairāk ziņu

Dunkermotoren izdod jaunu žurnāla Motion Journal numuru "mo

No 2024. gada 14. līdz 17. maijam Amsterdamā notiks izstāde Interclean,...

22.03.2024 01:05

Īpaši kompakts un precīzs
Jauns augstas izšķirtspējas kodētājs no Dunkermotoren visaugstākajām precizitātes prasībām
no 2024. gada 16. līdz 18. aprīlim Messe Frankfurt, stends A171.

Plaši izmantojams un daudzpusīgs - AMETEK zīmola Dunkermotoren bezsuku motors BG 75 ir patiesi un...

Ar SL 38 produktu klāstu AMETEK zīmols Dunkermotoren ir laidis klajā jaunu augstas veiktspējas lineāro motoru sēriju. Nerūsējošā tērauda versija ServoLine 38 STL (Stainless Steel) pārsteidz ar visaugstāko materiāla kvalitāti un izturību