Katalogs

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Borrmann Brenner Berlin GmbH

19.03.2024 01:03

Borrmann Brenner Berlin gāzes degļi

Piemērošanas joma:

Katlu, krāšņu un mašīnu apsilde rūpniecībā un tirdzniecībā

Programmas struktūra:
Ar šo programmu mēs piedāvājam starojuma degļus un plīts degļus ekonomiskai katlu un mašīnu apsildei, kā arī daudziem īpašiem uzdevumiem. Šādām apkures sistēmām ir dažādas un atšķirīgas prasības. Tāpēc bieži vien dažādiem lietojumiem nav iespējams izmantot standarta ierīces. Šā iemesla dēļ papildus standarta degļiem pēc pasūtījuma tiek ražoti arī īpaši degļi un speciālas iekārtas, kas atkarībā no problēmas tiek optimāli pielāgotas ekspluatācijas apstākļiem, lai nodrošinātu ekonomisku un racionālu izmantošanu.

Tehniskās īpašības:
Borrmann Brenner Berlin ir izstrādājis modulāru sistēmu šīm degļu sistēmām. Atkarībā no prasībām no šīm iekārtām var pielāgot apkures sistēmu. Strūklas un plīts degļi tiek ražoti dažādās formās un dizainā, un tie sastāv no atsevišķām degļu galviņām, kas ir uzstādītas uz kopējas sajaukšanas caurules. Nesošās caurules forma un līdz ar to degļu sistēmas kopējā forma, kā arī liesmu leņķiskais novietojums ir pielāgots attiecīgajai sadegšanas kamerai un apkures katla formai vai sildāmajām krāsnīm.

Galvenā konstrukcijas priekšrocība ir tā, ka viss deglis darbojas ar centrālo sprauslu, kas ir izvietota tā, ka primārā gaisa ieplūde gāzes-gaisa maisījuma radīšanai notiek ārpus sadegšanas kameras, tādējādi garantējot perfektu sadegšanu. Lūdzu, ņemiet vērā degļu rasējumos norādītos ieliktņa garumus.
Mēs parādām strūklas vai plīts degļu piemērus gredzenveida, ovālas un rindveida formās.
Visiem degļiem ir liela jauda pat pie nelieliem izmēriem, tie ir nejūtīgi pret caurvēju vai vibrācijām un ir uzticami raupjā būvlaukuma ekspluatācijā.
Papildus standarta iekārtu ražošanai mēs varam izstrādāt degļus jūsu īpašām prasībām, uzņemoties ar sašķidrinātu gāzi darbināmu iekārtu projektēšanu, plānošanu un konstruēšanu. Mūsu piedāvājumā var iekļaut arī degļu kontroli un regulēšanu. Lūdzu, nosūtiet mums savu informāciju.


Parasti mašīnu degļi ir ierīces ar lielu gāzes plūsmas ātrumu, un, ņemot vērā oficiālos noteikumus, tie atbilstoši to paredzētajam lietojumam un mērķim jāaprīko ar drošības ierīcēm, lai novērstu briesmas, kas var rasties no nesadegušas izplūstošās gāzes.

Šī iemesla dēļ mēs piedāvājam savus degļus dažādos aprīkojuma variantos, lai tos varētu aprīkot atbilstoši paredzētajam lietojumam un nozares asociāciju vadlīnijām, nelaimes gadījumu novēršanas noteikumiem un ADR.

Mēs ar prieku sniegsim jums padomu par nepieciešamo aprīkojuma variantu izvēli.

Vairāk ziņu

23.02.2023 02:00

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Mēs esam pilnīgs sašķidrinātās naftas gāzes veidgabalu un degļu piegādātājs profesionāliem lietot...