Katalogs

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

12.03.2024 01:03

WSW Wälzlager Wolfgang Streich - Jūsu sfērisko gultņu un stieņa galu speciālists

Kopš WSW dibināšanas 1982. gadā mēs esam turpinājuši attīstīties. Šodien uzņēmums ir viens no lielākajiem specializētajiem sfērisko gultņu, stieņa galu, speciālo gultņu un speciālo detaļu piegādātājiem Eiropā. Pateicoties mūsu 40 gadu pieredzei un plašām zināšanām, mēs zinām, kas virza mūsu klientus. Tāpēc mēs apvienojam savas stiprās puses un piegādājam gatavus risinājumus no viena piegādātāja visā vērtību ķēdē - pielāgotus visdažādākajiem pielietojumiem, augstākajā kvalitātē un par godīgām cenām. Turklāt pēdējo gadu laikā esam nepārtraukti paplašinājuši savu sistēmu biznesu, padarot WSW par kompleksu un pielāgotu produktu piegādātāju dažādu nozaru ražotājiem.

Neatkarīgi no tā, vai runa ir par risinājumiem mašīnbūvei, automobiļu rūpniecībai vai enerģijas ražošanai - mūsu filozofija vienmēr ir šāda:


Efektīva. Droša. Ekonomisks

Ievērojot šo devīzi, WSW ražo un pārdod tikai augstas kvalitātes produktus par pieņemamu cenu. Mūsu kvalitātes standarti ir mūsu preču zīme, un tie ir stingri nostiprināti uzņēmumā. To cita starpā atspoguļo arī mūsu DIN 9001:2015 sertificētā kvalitātes vadības sistēma. Neatkarīgi no tā, vai tas notiek valsts vai starptautiskajās ražotnēs, WSW ražotie produkti tiek ražoti saskaņā ar mūsu rasējumiem, specifikācijām un mūsu pastāvīgā kontrolē. Turklāt piegādātāji tiek atlasīti saskaņā ar stingriem kritērijiem un regulāri pārbaudīti.

. Īpaši laikā, kad konkurence arvien pieaug un ar to saistās cenu samazināšanās, cena kādā brīdī ietekmē produkta kvalitāti. Tomēr WSW arī turpmāk pievērsīs vislielāko uzmanību kvalitātei, lai garantētu visaugstāko iespējamo drošības līmeni mūsu klientiem un mūsu produktiem - uz ko mēs vienmēr esam varējuši paļauties. Tieši tāpēc pazīstami oriģināliekārtu ražotāji no dažādām nozarēm jau ilgu laiku izmanto mūsu risinājumus, jo viņi novērtē mūsu servisu, mūsu risinājumu nemainīgo kvalitāti un optimālo cenas un kvalitātes attiecību.