Katalogs

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

22.03.2024 01:03

Īpaši kompakts un precīzs

Jauns augstas izšķirtspējas kodētājs no Dunkermotoren visaugstākajām precizitātes prasībām

Ar magnētisko kodētāju MR 38 uzņēmums Dunkermotoren, AMETEK zīmols, piedāvā īpaši kompaktu risinājumu precīzas pozicionēšanas uzdevumiem. Ar izšķirtspēju 1024 ppr A un B kanālos kodētājs ir paredzēts sarežģītu kustības profilu nodrošināšanai visdažādākajos lietojumos.

Trešo, tā saukto indeksa signālu, var uztvert kā kustības atskaites impulsu. To var izmantot, lai noteiktu pieslēgtā motora absolūto pozīciju viena apgrieziena laikā un nodrošinātu pa A un B kanālu pārraidīto signālu ticamību. Tas lietotājam sniedz papildu drošību attiecībā uz pārraidīto datu precizitāti.

Vienu motora apgriezienu var atšķirt 4096 soļos, ļaujot precīzi noteikt pozīcijas un pietuvoties tām ar milimetru precizitāti. Apvienojumā ar 20 mA izejas strāvu tiek garantēta precīza datu pārraide pat lielos kabeļu attālumos. Turklāt visi trīs signāli ir pieejami arī invertētā formā. Šie diferenciālie signāli palielina izejas signāla noturību pret traucējumiem. Enkodera barošanas spriegums ir 5 VDC (pēc pieprasījuma iespējams 24 VDC).

Pateicoties īpaši kompaktajai konstrukcijai, enkoders MR 38 ir pilnībā integrējams pat mazo Dunkermotoren BLDC motoru sērijas korpusos. Tas nozīmē, ka signālus var pieslēgt tieši pie motora savienotāja, tādējādi nodrošinot risinājumu ar vienu kabeli. Šāda integrācija ne tikai samazina visam risinājumam nepieciešamā materiāla daudzumu, bet arī ietaupa vērtīgu vietu lietojumos, kur uzstādīšanas vieta ir ļoti ierobežota.

Rezultātā lietotājs iegūst īpaši tievu, bet jaudīgu piedziņu, kas garantēti atbilst jūsu lietojuma precīzas pozicionēšanas prasībām.

Vairāk ziņu

Dunkermotoren izdod jaunu žurnāla Motion Journal numuru "mo

No 2024. gada 14. līdz 17. maijam Amsterdamā notiks izstāde Interclean,...

no 2024. gada 16. līdz 18. aprīlim Messe Frankfurt, stends A171.
Līdz ar nexofox programmatūras vides MotionCode atjaunināšanu viedo motoru programmēšana tagad ir vēl vienkāršāka, un decentralizētajām automatizācijas arhitektūrām vairs nav nekādu ierobežojumu.

Plaši izmantojams un daudzpusīgs - AMETEK zīmola Dunkermotoren bezsuku motors BG 75 ir patiesi un...

Ar SL 38 produktu klāstu AMETEK zīmols Dunkermotoren ir laidis klajā jaunu augstas veiktspējas lineāro motoru sēriju. Nerūsējošā tērauda versija ServoLine 38 STL (Stainless Steel) pārsteidz ar visaugstāko materiāla kvalitāti un izturību