Katalogs

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

28.03.2024 01:03

RK Rose+Krieger nerūsējošā tērauda cauruļu savienotāji triecienizturīgu slodžu diapazonam

Temperatūras un korozijas izturība

Stabilai cauruļu savienošanai skavāmie cauruļu savienotāji ir lēta un ļoti elastīga alternatīva sarežģītām iekšējām vai metinātām konstrukcijām. RK Rose+Krieger ir izstrādājusi izturīgas skavas lielām slodzēm un triecienizturīgiem lietojumiem. Šie augstas stiprības nerūsējošā tērauda cauruļu savienotāji ir īpaši izturīgi pret temperatūru un koroziju un ir īpaši izstrādāti dinamiskām slodzēm.


RK Rose+Krieger skavāmie cauruļu savienotāji vienmēr ir ideāls risinājums, ja komponentus nepieciešams savienot piespiedu un noturīgi elastīgā veidā, un vienlaikus tos ir viegli uzstādīt un noņemt. Papildus vieglajiem plastmasas un masīvajiem alumīnija cauruļu savienotājiem Mindenā bāzētais ražotājs piedāvā arī nerūsējošā tērauda cauruļu savienotājus Robust Clamps lielām slodzēm un triecienizturīgiem lietojumiem.



Augstas stiprības nerūsējošā tērauda cauruļu savienotāji

Temperatūras un korozijas izturīgie Robust Clamps ir īpaši stingri un saglabā augstu izturību pat dinamiskās slodzēs. Pateicoties elektroķīmiskajai pasivācijai - pēdējā posmā cauruļu savienotāji tiek elektriski pulēti -, tie ir izturīgāki un vieglāk tīrāmi nekā elementi, kas izgatavoti no neapstrādāta nerūsējošā tērauda. Stabilie un uzticamie cauruļu savienotāji ir ideāli piemēroti sarežģītām, pret koroziju noturīgām konstrukcijām, piemēram, āra teritorijās, kā arī aparātu un iekārtu projektēšanā ķīmiskajā rūpniecībā. Pateicoties to īpašajam dizainam ar gludām kontūru pārejām, zemu virsmas raupjumu, lielām spraugām un akliem caurumiem, tie novērš netīrumu uzkrāšanos, un tāpēc tie ir priekšnoteikti arī ar pārtiku saistītiem lietojumiem.



Liels iespīlēšanas spēks lielām slodzēm

Robust Clamps cauruļu savienotāju lielie iespīlēšanas spēki nodrošina drošu un elastīgu savienojumu pat dinamisku slodžu apstākļos. Ārējās sešstūrveida skrūves var viegli pievilkt vai atskrūvēt, izmantojot standarta instrumentus. Pašlaik ir pieejami atloka (FK), leņķa (W), pamatnes (FS) un krusteniskā skavas (K) sērijas tipi ar izmēriem no 12 līdz 40 mm.

Vairāk ziņu

Visaptverošs produktu portfelis iekšējai preču plūsmai
Jaunas bīdāmās vadotnes ar pielāgotu pozicionēšanu
Stabila dubultcauruļu vienība kompensē lielus lieces momentus

01.06.2023 01:05

Pārmaiņas vadībā
Bjerns Riherss pārņem RK Rose+Krieger GmbH vadību no Dr. Gregora Langera
SensorBoard - alternatīva optiskajām pozicionēšanas metodēm

19.10.2022 01:00