Katalogs

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

20.03.2024 01:03

Viedie produkti no norelem

Risinājums bezkļūdu apstrādes procesiem

Ar "Rūpniecības 4.0" apzīmējumu ražošanas iekārtas aizvien vairāk kļūst par "viedajām rūpnīcām", kurās ar inteliģentu iekārtu un sensoru palīdzību reāllaikā tiek uzraudzīti atsevišķi ražošanas posmi un efektīvāk organizēts kopējais process. Arī norelem klāstā ir daži no šiem "viedajiem ražojumiem".

Viedie ražojumi patstāvīgi apkopo un nosūta savus ražošanas un darbības datus citām ierīcēm. Tomēr tie var ne tikai uzglabāt datus, bet arī tikt aprīkoti ar pielāgotu ražošanas informāciju, lai tīklā savienotais produkts varētu, piemēram, "pats sevi iedarbināt" un kontrolēt savu ražošanas procesu. Šāda saziņa starp izstrādājumu un mašīnu - un personu, kas tos abus uzrauga, - vienkāršo un optimizē daudzus iepriekš laikietilpīgus procesus ražošanā un darbnīcā.

Viss ZELTENĀ ar norelem viedajiem produktiem

Viedie produkti ir ideāls risinājums, ja nepieciešams apstrādāt sagataves pēc iespējas bez kļūdām, piemēram, mašīnbūvē. Tie ļauj viegli pārbaudīt iespīlēšanu un apstādinājumus pirms apstrādes. Šīm un citām pielietojuma jomām norelem piedāvā dažādus viedos komponentus.

Viedā atbalsta skrūve ir ar 30 mm lielu atbalsta virsmu un ļauj precīzi pozicionēt apstrādājamo detaļu.

Stiprinājuma process tiek precīzi pārbaudīts, izmantojot spēka sensoru ātrajām skavām, kas nodrošina perfektu apstrādājamās detaļas iespīlēšanu ar paaugstinātu atkārtojuma precizitāti.

Stiprinājuma roka ar spēka sensoru arī uzrauga iespīlēšanas procesu un mēra iespīlēšanas spēku reālajā laikā. Norelem piedāvā viedo skavu 80 mm, 100 mm un 125 mm izmēros.

Ērta datu pārraide un vizualizācija

Norelem Bluetooth modulis ir bezvadu, kompakts raidītājs, ko var universāli izmantot viedo produktu jomā. Tas ir viegli uzstādāms un ļauj ātri un vizuāli parādīt sensora stāvokli.
Vārtejas veido saskarni starp viedo izstrādājumu un mašīnas kontrolieri. Tas ļauj reāllaikā reģistrēt iespīlēšanas elementu iedarbināšanas stāvokli un precīzi kontrolēt procesus.
Izmantojot norelem tīmekļa lietojumprogrammu, iespīlēšanas sistēmas var ērti uzraudzīt, izmantojot planšetdatoru, viedtālruni vai galddatoru. Turklāt lietojumprogramma ļauj vienlaicīgi uzraudzīt vairākus instrumentus dažādos apstrādes centros un ražošanas sistēmās.







Īss norelem Normelemente GmbH & Co. KG profils

Katra veiksme sākas ar ideju. Tāpēc norelem atbalsta projektētājus un tehniķus mašīnbūvē un mašīnzinībās ar standartizētām detaļām, kas palīdz sasniegt izvirzītos mērķus. Mūsu vienkāršajā un pārskatāmajā tiešsaistes veikalā, kas piedāvā daudz priekšrocību, jūs atradīsiet pareizo izvēli no vairāk nekā 100 000 standarta un darba detaļu jūsu projektēšanas risinājumam. Uzziniet vairāk, atrodiet vairāk, atrodiet ātrāk un tādējādi panākiet labākus risinājumus.



Jūs ietaupīsiet laiku, strādāsiet efektīvāk un optimizēsiet procesu izmaksas. Jo norelem komponenti ir pieejami uzreiz, tostarp bezmaksas CAD dati ātrākai projektēšanai bez rasējumiem un konfigurācijas. Perfekts rezultāts ar mazāk laika un izmaksu. Priekšrocība: standartizēta detaļa.



Kā atzīts nozares pārstāvis mēs esam apņēmušies veicināt jaunos talantus ar norelem AKADEMIJU. Lai rītdienas dizaineri patiešām varētu sākt strādāt.

Norelem ACADEMY piedāvā arī tehniskās apmācības kursus, seminārus un produktu apmācības.

Vairāk ziņu

Pilna kravas automašīna ar inovācijām
Jaunums no norelem: Lineārās rullīšu vadotnes
Trīs kandidāti aizraujošajā Motek finālā, uzvarētāju komandas - powered by norelem

Bīdāmās durvis, atvilktņu izvelkamās durvis, bīdāmās sliedes vai bīdāmie slīdņi - norelem profilu...

Izbaudiet jaunus un pārbaudītus norelem produktus klātienē

MHP RIESEN Ludvigsburg ir gandarīta sveikt norelem, reģionālo globālo spēlētāju, kā jauno TOP par...