Katalogs

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

24.03.2024 01:03

Jaunums: MICRO-EPSILON Messtechnik augstas veiktspējas mikrometri visaugstākajām prasībām

Jaunais optoCONTROL 2700 augstas veiktspējas LED mikrometrs nodrošina nepārspējamu precizitāti sarežģītiem mērījumu uzdevumiem. Ar augstu precizitāti var izmērīt biezumu, spraugu, malas un segmentus. Var veikt precīzus mērījumus maziem objektiem, sākot no 0,3 mm. LED precīzijas mikrometra linearitāte ir 1 µm un digitālā izšķirtspēja - 10 nm. To izmanto, piemēram, pusvadītāju ražošanā, automobiļu rūpniecībā, aviācijā un medicīnā.

Izšķirošā priekšrocība ir telecentriskā optika, kas ievērojami optimizē mērījumu precizitāti. Mērījuma objekts tiek vienmērīgi izgaismots, un reāllaika slīpuma korekcija nodrošina īpaši precīzus mērījumu rezultātus pat tad, ja mērījuma objekts ir novietots leņķī vai sasvērts. Tāpēc nav nepieciešama ortogonāla mērīšanas objekta izlīdzināšana.

Neatkarīgi no tā, vai tie ir ļoti atstarojoši objekti, piemēram, rullīši, vai caurspīdīgi objekti, piemēram, stikla plāksnītes - šie inovatīvie mikrometri ir optimāls risinājums visur, kur nepieciešama maksimāla precizitāte un uzticamība.

Papildus precīziem mērījumiem integrētā piesārņojuma noteikšana piedāvā proaktīvu risinājumu, lai noteiktu piesārņojumu vai svešķermeņus uz mērījumu virsmas. Šī funkcija palīdz izvairīties no mērījumu kļūdām un paaugstināt rezultātu kvalitāti līdz visaugstākajam līmenim.

Pateicoties integrētajam kontrolierim, nav nepieciešams ārējs vadības bloks, un laiks, kas nepieciešams kabeļu savienošanai un uzstādīšanai, ir samazināts līdz minimumam.

Visa LED mikrometra konfigurācija tiek veikta, izmantojot integrēto tīmekļa saskarni. Tīmekļa saskarnei var piekļūt, izmantojot Ethernet interfeisu, un tā ļauj ātri un viegli iestatīt, piemēram, vidējo vērtību vai mērīšanas ātrumu, kā arī piedāvā plašas parametrizācijas iespējas katram mērīšanas uzdevumam.

Seši iepriekš iestatīti iestatījumi ļauj ātri un viegli iestatīt mērīšanas uzdevumu. Tīmekļa saskarne piedāvā arī mērogojamu melnbaltu attēlu, kas atvieglo pielīdzināšanu. Tas ļauj grafiski optimāli novietot mikrometru vai mērījuma objektu.

Vairāk ziņu

Micro-Epsilon lāzera sensori optoNCDT 1220 tiek izmantoti komponentu ģeometriskiem mērījumiem tes...

Micro-Epsilon konfokālo hromatisko sensoru klāsts ir papildināts ar jaunu precīzu sensoru pārviet...

Hanoveras izstādē jūs gaida inovatīvas tendences rūpniecības automatizācijas jomā.

Ļaujie...

SurfaceCONTROL 3xx0-240 ar lielu mērījumu diapazonu un izcilu 3D datu kvalitāti maksimāli precīzi uz...

Ražojot saules enerģijas plāksnes, neapstrādātās plāksnes vispirms tiek sazāģētas no tā sauktajie...

Ar oriģināliekārtu ražotāju aprīkojumu aprīkotās iebūvētās biezuma mērīšanas sistēmasGAUGE tagad...