Katalogs

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

04.04.2024 01:04

Interclean Amsterdam 2024 - MAE iepazīstina ar jaunākajiem notikumiem

No 2024. gada 14. līdz 17. maijam Amsterdamā notiks izstāde Interclean, kas vērs durvis pasaules tīrīšanas un higiēnas ekspertiem. Kā atzīts tīrīšanas un higiēnas tirgus piegādātājs izstādē kā dalībnieks piedalās arī AMETEK zīmols MAE. 7. hallē 420. stendā MAE prezentē jaunākās inovācijas tīrīšanas un higiēnas tirgum.

MAE pūtēji jau daudzus gadus tiek izmantoti skruberu-sausinātāju sūknēšanas funkcijai. Tie nodrošina lielisku gaisa padevi, klusu darbību, lielu ātrumu un ļoti labu jaudas, izmēra un svara attiecību. Turklāt visi produkti ir aprīkoti ar labāko energoefektivitāti savā klasē saskaņā ar jauno Ekodizaina direktīvu un ir ražoti Eiropā.

Īpaši jaunais divpakāpju universālais caurlaides ventilators BU 82, kas pieejams maiņstrāvas un līdzstrāvas versijā, ir izstrādāts unikālām skruberu veiktspējas prasībām. Šis ventilators nodrošina augstu efektivitāti mazā un kompaktā izpildījumā. Pateicoties tā nelielajam svaram, tas ir lieliski piemērots mobilajām ierīcēm, un pārsteidz ar papildu funkcijām, piemēram, pagarinātu kalpošanas laiku un citām īpašībām, kas ir izdevīgas to izmantošanai skruberu žāvētavās.

Bezsuku pūtēju un motoru klāstā MAE piedāvā jauno BB 42 By Pass: Tas ir ātrdarbīgs BLDC ventilators ar iebūvētu ātruma regulēšanas sistēmu un optimizētu gaisa plūsmas sistēmu. Turklāt, pateicoties augstai efektivitātei, tas ir lieliski piemērots ar akumulatoru darbināmiem lietojumiem, un tam ir izcila gaisa veiktspēja, salīdzinot ar iepakojuma izmēru.

Vēl viens izcils jaunums ir MAE 89 motoru platforma, kas pieejama gan By Pass, gan Thru-Flow konfigurācijās maiņstrāvas un līdzstrāvas versijās. Šim bezsuku ventilatoram, kas piedāvā paaugstinātu efektivitāti un samazinātu trokšņa emisiju, ir izturīgs alumīnija korpuss un lāpstiņritenis, kas nodrošina izturību un optimālu veiktspēju. Ar iebūvētu piedziņas vadību un slēgtas cilpas ātruma regulēšanu tas ir daudzpusīgs risinājums dažādām tīrīšanas iekārtām.

Dunkermotoren, MAE māsas uzņēmums un arī AMETEK zīmols, piedalās izstādē MAE stendā. Dunkermotoren ir labi pazīstams rūpnieciskās automatizācijas un automatizēti vadāmo transportlīdzekļu (AGV) jomā un piedāvā pieredzi, kas ir vērtīga tādiem lietojumiem kā autonomās un braucamās tīrīšanas mašīnas. BLDC motors BG 66 dPro ar NG 250 rumbas pārnesumkārbu ir ideāli piemērots braukšanas piedziņai tīrīšanas robotiem. Risinājums pārsteidz ar kompaktu un izturīgu konstrukciju, ilgu kalpošanas laiku, un tas ir pieejams dažādos izmēros un ar dažādu radiālo slodzi - viss ražots Vācijā.











Vairāk ziņu

Dunkermotoren izdod jaunu žurnāla Motion Journal numuru "mo

22.03.2024 01:05

Īpaši kompakts un precīzs
Jauns augstas izšķirtspējas kodētājs no Dunkermotoren visaugstākajām precizitātes prasībām
no 2024. gada 16. līdz 18. aprīlim Messe Frankfurt, stends A171.
Līdz ar nexofox programmatūras vides MotionCode atjaunināšanu viedo motoru programmēšana tagad ir vēl vienkāršāka, un decentralizētajām automatizācijas arhitektūrām vairs nav nekādu ierobežojumu.

Plaši izmantojams un daudzpusīgs - AMETEK zīmola Dunkermotoren bezsuku motors BG 75 ir patiesi un...

Ar SL 38 produktu klāstu AMETEK zīmols Dunkermotoren ir laidis klajā jaunu augstas veiktspējas lineāro motoru sēriju. Nerūsējošā tērauda versija ServoLine 38 STL (Stainless Steel) pārsteidz ar visaugstāko materiāla kvalitāti un izturību