Katalogs

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

11.04.2024 01:04

norelem pie all about automation

Pilna kravas automašīna ar inovācijām

Izstādē "Viss par automatizāciju" Heilbronnā no 2024. gada 15. līdz 16. maijam norelem SHOWTRUCK prezentēs daudzus produktu jauninājumus no dažādām nozarēm, piemēram, mašīnbūves un iekārtu projektēšanas, automobiļu, iepakojuma, farmācijas un pārtikas rūpniecības. Apmeklētājus gaida arī konkurss ar pievilcīgām balvām, kas saistītas ar uzņēmumu norelem.



Šogad izstādē all about automation Heilbronnā uzņēmums norelem piedalīsies pirmo reizi. Zaļajā SHOWTRUCK pie halles vārtiem uzņēmums izstādīs inovatīvus produktus, kurus apmeklētāji varēs aptaustīt un izmēģināt, piemēram, balstu un skavu elementus, kā arī slēdzenes ar integrētiem sensoriem no Smart Products nodaļas. Tie ļauj viegli pārbaudīt iespīlēšanu un apstādinājumus vēl pirms apstrādājamās detaļas apstrādes. Mobilajā izstādes stendā būs aplūkojami arī jaunie plakanie un sānu skavotāji, kas papildinājuši produktu klāstu, kā arī iespīlēšanas serdeņi mazām urbumiem un automātiskai iespīlēšanai.



Pie lineārās tehnikas aktualitātēm pieder taisnas un izliektas lineārās vadotnes un tām pieskaņoti rullīšu vadotņu ratiņi līkumainai vadotņu kustībai. norelem piedāvā vadotnes ar izliekumiem līdz 180° leņķī rotējošiem lietojumiem. Jaunā lineāro vadotņu sistēma nodrošina vienkāršu un brīvu sliežu konfigurāciju gan ar taisnām, gan izliektām sliedēm.



Kā digitālo analogu BIG GREEN BOOK, norelem prezentēs savu tiešsaistes veikalu ar jaunām praktiskām funkcijām un iespējām, kā arī būs pieejams kopā ar izstādes komandu, lai atbildētu uz visiem jautājumiem par vairāk nekā 100 000 produktu klāstu.000 produktiem.



No 15. līdz 16. maijam pie halles vārtiem "Viss par automatizāciju" Heilbronnā, stendā S-101, atradīsies norelem SHOWTRUCK.



Apmeklētāji var nodrošināt savu biļeti, izmantojot norelem uzaicinājuma kodu:

https://register.visitcloud.com/survey/2l6f2vad41npm?actioncode=NTWO000176NEY&partner-contact=322ikfjfviso0

Vairāk ziņu

20.03.2024 01:05

Viedie produkti no norelem
Risinājums bezkļūdu apstrādes procesiem
Jaunums no norelem: Lineārās rullīšu vadotnes
Trīs kandidāti aizraujošajā Motek finālā, uzvarētāju komandas - powered by norelem

Bīdāmās durvis, atvilktņu izvelkamās durvis, bīdāmās sliedes vai bīdāmie slīdņi - norelem profilu...

Izbaudiet jaunus un pārbaudītus norelem produktus klātienē

MHP RIESEN Ludvigsburg ir gandarīta sveikt norelem, reģionālo globālo spēlētāju, kā jauno TOP par...