Katalogs

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

11.05.2024 01:05

RK Rose+Krieger papildina RK monitoru stiprinājumu sistēmu

Trīs jauni grozāmie monitora stiprinājumi maksimālai elastībai un lietošanas ērtībai

Monitori, skārienpaneļi, displeji un vadības korpusi ir neaizstājami elementi visās rūpniecības nozarēs un mobilajās iekārtās. Tos ne tikai elastīgi jānovieto, bet arī droši jāuzstāda, turklāt visdažādākajās vietās. Tāpēc RK Rose+Krieger paplašina savu RK monitoru stiprinājumu sistēmu savienošanai ar apaļām vai kvadrātveida cauruļu sistēmām ar trim jauniem grozāmiem modeļiem montāžai uz līdzenas virsmas.



Tāpat kā jau esošajā klāstā, arī jaunie monitoru stiprinājumi piedāvā plašu elastību gala ierīču savienojuma izmēru ziņā. Monitori, operāciju korpusi u. c. tiek savienoti ar universāliem savienojuma caurumiem, caurumiem ar iekšējiem vītņiem vai pēc izvēles ar RK savienojuma plāksnēm saskaņā ar VESA standartu 50/75/100. Papildus drošai piestiprināšanai pie plakanām virsmām visiem trim monitoru stiprinājumiem ir 10 kg statiskā vai 3 kg dinamiskā slodze. Trīs jauno modeļu pielietojuma jomas ir no rūpnieciskām darba vietām un displejiem uz konveijera līnijām līdz rūpnieciskiem kravas automobiļiem u. c.



Monitora kronšteins Console

Monitora kronšteinam Console ir kvadrātveida virsmas stiprinājums ar četriem savienojuma caurumiem. To var pagriezt 180° leņķī ar 15° fiksatoru, izmantojot šarnīra punktu virsmas montāžas pusē. Ierīces pieslēguma pusē tai ir lodveida regulators, kas ļauj to pagriezt par 60° visos virzienos, kā arī brīvi rotēt. Pēc novietošanas gan lodveida regulatoru, gan šarnīra punktu var nostiprināt bez instrumentiem, izmantojot fiksācijas sviru vai zvaigžņu rokturi. Bloķēšanas mehānisms nodrošina, ka ierīce, kas piestiprināta pie monitora stiprinājuma, droši paliek savā vietā pat pie dinamiskām slodzēm, ko rada svārstības, vibrācijas, triecieni u. c., piemēram, uz mašīnām vai uz lauka, bloķēšanas mehānisms nodrošina, ka ierīce, kas piestiprināta pie monitora stiprinājuma, droši paliek savā vietā pat pie dinamiskām slodzēm, piemēram, vibrācijām, kas rodas uz mašīnām vai pārvietojamai mašīnai esot kustībā.



Monitora stiprinājums ar dubulto lodi

Monitora stiprinājumam ar dubulto lodi ir abpusēja lodes regulēšana ar 60° pagriezienu visos virzienos un brīvu rotāciju. Katru lodveida regulēšanas ierīci var droši nostiprināt bez instrumentiem, izmantojot saspiešanas sviru. Lodīšu regulēšana abās pusēs nodrošina lielu elastību, novietojot pievienotās ierīces. Ar monitora stiprinājumu ar dubulto lodi RK Rose+Krieger piedāvā alternatīvu tirgū pieejamajām sērijām.



Monitora stiprinājums ar dubulto lodi ir grozāms

Trešais variants ir ar 180° pagrieziena punktu un 15° fiksatoru centrā, salīdzinot ar monitora stiprinājumu ar dubulto lodi. Arī šajā gadījumā pozīciju var droši fiksēt, izmantojot stiprinājuma sviras vai zvaigžņu rokturi. Ar šarnīra punktu centrā un dubulto lodi abās pusēs šis monitora stiprinājums nodrošina maksimālu elastību piestiprināto ierīču regulēšanā.

Vairāk ziņu

Izturīgi elektriskie baloni lietošanai iekštelpās un ārpus telpām
Jauni stūra savienotāji vēl lielākai elastībai ar RK kabeļu kanālu sistēmu
Visaptverošs produktu portfelis iekšējai preču plūsmai
Jaunas bīdāmās vadotnes ar pielāgotu pozicionēšanu
Stabila dubultcauruļu vienība kompensē lielus lieces momentus