Katalogs

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

05.06.2024 01:06

Drošības lietojumiem: PROFIsafe rotācijas enkoders

Jauni PROFIsafe kodētāji, kas balstīti uz industriālā Ethernet platformu.


Rūpnieciskais Ethernet kļūst aizvien nozīmīgāks automatizācijas un jo īpaši funkcionālās drošības jomā. Balstoties uz īpaši izstrādātu modulāru un augstas veiktspējas industriālā Ethernet kodētāju platformu, Kübler jau ir realizējis PROFINET kodētāju. Tagad Kübler prezentē savu pirmo drošo industriālā Ethernet kodētāju - SIL3/PLe sertificēto Sendix S58 PROFIsafe.

Jūsu priekšrocības

Droša pozīcija ar līdz 27 bitu TMR
Neatkarīga nedroša pozīcija ar līdz 36 bitu TMR
Jaunākās profilu versijas PROFINET v2.4.1, kodētāja profils V 4.2, PROFIsafe profils v2.6.1, PROFIdrive profils v4.2
Vienkārša nodošana ekspluatācijā, izmantojot PROFISafe/PROFINET standarta telegrammas
Kā nākamo soli jaunās kodētāju saimes paplašināšanā Kübler piedāvā jauno, SIL3 sertificēto Sendix S58 PROFIsafe kodētāju. Šis kodētājs pārraida līdz 15 bitu drošu vai līdz 24 bitu nedrošu informāciju, kā arī pilnībā dublētu 12 bitu drošu daudzapgriezienu informāciju. Pateicoties platformas arhitektūrai, tas ir realizēts tieši tādā pašā izpildījumā kā F58 PROFINET kodētājs. Sendix S58 PROFIsafe ir aprīkots ar jaunākajiem profiliem (PROFINET v2.35 / PROFIsafe profils v2.6, PROFIdrive profils v4.2, ENCODER profils v4.2,).
Enkoders atbilst enkodera 4. klasei un sniedz iegūtos mērījumu un diagnostikas datus, izmantojot standarta drošības telegrammas 36/37. Pateicoties integrētajam tīmekļa serverim, jaunais Sendix S58 ir 100 % drošs nākotnē. Uzņēmumā Kübler Sendix zīmols vienmēr ir bijis maksimālas izturības un uzticamības simbols. Pateicoties izturīgajai gultņu konstrukcijai ar Safety-LockTM konstrukciju un augstajai aizsardzības pakāpei līdz IP67, jaunie PROFIsafe kodētāji ir piemēroti gandrīz jebkuram lietojumam.

Platformas koncepcija funkcionālās drošības jomā piedāvā īpašas priekšrocības
S58 daudzapgriezienu kodētāji ir aprīkoti ar daudzapgriezienu pārnesumkārbu. Pateicoties jaunajam dizainam bez klasiskā lauka kopnes vāka, jaunie enkoderi aizņem maz vietas, tāpēc tie ir ideāli piemēroti pat šaurākajām instalācijas telpām, turklāt var realizēt arī īpašas klientu prasības gan attiecībā uz programmaparatūru, gan aparatūru: sākot ar īpašām noklusējuma konfigurācijām, papildu telegrammām, apstiprinājumiem (Ex 2/22), virsmas aizsardzību ekstrēmām prasībām un beidzot ar papildu funkcijām.

Kübler uzskata, ka šīs jaunās industriālā Ethernet platformas īpašā iezīme ir "dzīvotspēja nākotnē". Jaunas programmaparatūras versijas var instalēt tieši, izmantojot atjauninājumu. To var izdarīt ātri un vienkārši, izmantojot kodierī iebūvēto tīmekļa serveri. Tas dod lietotājiem iespēju apmierināt nākotnes lietojumu prasības. Šo funkciju papildina jaunāko/jaunāko protokolu pakotņu izmantošana, kas nodrošina ievērojami vairāk funkciju.

Pielietojums

Vispārējā mašīnbūve, noliktavu loģistika, teātra rūpniecība, celtņi, ostas celtņi, intralogistika - AGV, iekrāvēji, konveijeru tehnika, pacelšanas/žēru galdi, robotika, kuģniecība.

Vairāk ziņu




Izstāde All About Automation Düsseldorf Pārstāv:

Fritz K&uum...




Trade FairAll About Automation Chemnitz Pārstāv:

Fritz Kübl...


Vasara ir pašā plaukumā, un līdz ar to ir virkne aizraujošu gadatirgu un pasākumu, kurus ne...

Uzticama industriālā Ethernet pārraide tagad ir iespējama arī 85 mm izmērā.

Küber SR...

Bezkontakta pozīcijas mērīšana, kas piemērota visnelabvēlīgākajā vidē.

18.06.2024 01:05

Slīpuma sensori


Precīzi un uzticami mērījumi - piemēroti lietošanai visnelabvēlīgākajos vides apstā...