Katalogs

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

06.06.2024 01:06

IO-Link - durvju atvērējs industrijai 4.0

Vienkārši. Tīklā. Neatkarīga.

Vienkārši. Tīklā. Neatkarīga.
  • Rotācijas enkoderi, stiepļu enkoderi un LCD skārienekrāni
  • Ātra un vienkārša nodošana ekspluatācijā
  • Tieša saziņa no kontroliera uz sensoriem
  • Piemērots visiem lauku kopņu lietojumiem
  • Durvju atvērējs Industry 4.0

Jūsu lietojumam piemēroti enkoderi, stiepļu enkoderi, mērīšanas riteņu sistēmas un LCD skārienjūtīgie displeji.

IO-Link aizvien vairāk nostiprinās tirgū - un šī tendence pieaug. Mūsdienās IO-Link tiek izmantots darbgaldos, ražošanas līnijās, intralogistikā un iepakošanas iekārtās. IO-Link nozīmē vienkāršību, izmaksu samazināšanu un ir sākumpunkts nākotnes koncepcijas Industry 4.0 ieviešanai. Kübler IO-Link produkti paver jaunas iespējas jūsu lietojumam. Ļaujiet mums padarīt jūsu esošās vai jaunās mašīnas/sistēmas drošas nākotnei. Mūsu IO-Link eksperti ar prieku sniegs jums padomu.

Jūsu priekšrocības ar Kübler IO-Link produktiem


Laika un izmaksu ietaupījums
IO-Link produkti ir pamanāmi jau uzstādīšanas/ievietošanas laikā. Pateicoties IO-Link komunikācijas nejutīgajai pārraidei, šim nolūkam tiek izmantoti vienkārši un neekranēti kabeļi. Kübler produkti tiek savienoti, izmantojot standartizētus M8 vai M12 industriālos savienotājus. Viedajiem sensoriem parametru dati tiek saņemti tieši no kontroliera, tāpēc tie nav jāparametrizē manuāli. Rezultātā mašīna ir ātrāk gatava lietošanai.

Efektīva ražošana, pateicoties viedo sensoru profilam
. Lietotāji var ātri un elastīgi optimizēt savas mašīnas vai visu ražošanu, lai darbības laikā apmierinātu savas vajadzības / prasības. Tas ir iespējams, izmantojot IO-Link viedo sensoru profilu. Pateicoties iepriekš definētajām profilu klasēm un attiecīgajiem saglabātajiem funkciju blokiem, sensora nomaiņu vai pāreju uz citu tās pašas profila klases sensoru tehnoloģiju, vai citas mērījumu vērtību korekcijas var veikt ātri un vienkārši.

Var izmantot neatkarīgi
Izmantojot IO-Link, jūs izvēlaties standartizētu un no lauku kopnēm neatkarīgu saskarni, kas kā savienojums no punkta līdz punktam nodrošina tiešu komunikāciju no kontroliera līdz pat zemākajam automatizācijas līmenim. tāpēc IO-Link masteri var tikt izmantoti, lai savienotu tīklā lielu skaitu IO-Link ierīču gandrīz jebkurā lauku kopņu un vadības sistēmā.

Attālināta diagnostika un stāvokļa uzraudzība
IO-Link ierīces procesu dati, kas tiek piegādāti vienkāršā teksta veidā, sniedz servisa speciālistiem padziļinātu ieskatu procesos un lietojumos. Tā rezultātā var tālredzīgi uzsākt remontdarbus un izstrādāt jaunas tehniskās apkopes koncepcijas. Tam ir arī pozitīva ietekme uz attālo apkopi, jo, pateicoties IO-Link saziņai, to var vieglāk organizēt.

Industry 4.0 / IIoT ready
Tīkla un inteliģenti produkti ir priekšnoteikums Industry 4.0. Kübler IO-Link produkti Tie spēj pateikt: "Kas es esmu? Kur es esmu? Kā es jūtos?". Papildus klasiskajam mērīšanas uzdevumam un izmērīto vērtību pārraidei sensoriem ir jābūt arī citām funkcijām, kas ļauj savienot produktus tīklā un vākt vai pārraidīt papildu informāciju. Ar IO-Link ir pilnībā atbalstītas Kübler definētās "Industry 4.0 / IIoT ready funkcijas" (savienojamība, identifikācija, diagnostika, pielāgojamība).


Vairāk ziņu




Izstāde All About Automation Düsseldorf Pārstāv:

Fritz K&uum...




Trade FairAll About Automation Chemnitz Pārstāv:

Fritz Kübl...


Vasara ir pašā plaukumā, un līdz ar to ir virkne aizraujošu gadatirgu un pasākumu, kurus ne...

Uzticama industriālā Ethernet pārraide tagad ir iespējama arī 85 mm izmērā.

Küber SR...

Bezkontakta pozīcijas mērīšana, kas piemērota visnelabvēlīgākajā vidē.

18.06.2024 01:05

Slīpuma sensori


Precīzi un uzticami mērījumi - piemēroti lietošanai visnelabvēlīgākajos vides apstā...