Katalogs

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

01.06.2024 01:06

Piecas jaunas produktu saimes - daudz iespējamu pielietojumu

norelem eņģes alumīnija profiliem

Eņģes ir sastopamas visur, kur nepieciešams "aizvērt", piemēram, kā furnitūra mēbelēm, durvīm un konteineriem. Norelem tagad piedāvā plašu viru klāstu paneļu elementiem un alumīnija profiliem, sākot no atsevišķām detaļām līdz komplektiem ar montāžas piederumiem.

Norelem viru klāsts sastāv no piecām jaunām produktu grupām: alumīnija viru komplekti ar iekšējo aizbīdni un sloksni, kā arī alumīnija viru puspusi ar iekšējo vai ārējo aizbīdni un atbilstošām nerūsējošā tērauda asīm un plastmasas pārsegu aizbīdņiem. Viras var montēt pa kreisi vai pa labi, un tās var pagriezt par 360°.



Viss vienā: pilns komplekts

Komplekta versija ir vispopulārākā. norelem piegādā viras komplektā ar visām atsevišķām sastāvdaļām, tostarp divām viru pusēm, vārpstu un diviem vāku aizbāžņiem. Viru var noslogot līdz 200 N x un y virzienā (nesaistoša orientējošā vērtība), un tā tiek piegādāta ar stieni aizmugurē, jo šeit ir paredzēta tikai viena stiprinājuma skrūve. Tas nozīmē, ka izstrādājumu var izmantot tikai ar 8 mm platu rievu. Eņģei ir pieejams montāžas komplekts, kas sastāv no divām iedziļinātām skrūvēm un divām T veida uzgriežņiem. Šī versija ir piemērota tikai izstrādājuma profilam.



Laba kombinācija:

eņģessastāvdaļas var arī pielāgot. Viru pusītes ir pieejamas gan no iekšpuses, gan no ārpuses un dažāda platuma (izmērs A3), kā arī atbilstošas asis no nerūsējošā tērauda un termoplastiskie vāku aizbāžņi. Šo eņģu slodzes spēks ir līdz 100 N x virzienā un līdz 150 N y virzienā (nesaistošas orientējošās vērtības). Pielāgotu eņģu priekšrocības: Atšķirībā no komplekta, tās var kombinēt ar izstrādājuma un Bosch profila slīdošajiem blokiem (ņemot vērā M5 un M6 skrūvju diametrus).



Viegli uzstādāmas: plastmasas tapskrūvju eņģes

Jaunajos izstrādājumos ietilpst arī plastmasas tapskrūvju eņģes divās versijās ar tapskrūvju diametriem 6 mm un 8 mm. Šo eņģu atvēršanas leņķis ir 120°. Tās ir piemērotas iekšdurvīm, nav redzamas lietotājam un tās var izmantot gan labajā, gan kreisajā pusē. Tās var izmantot arī kā fiksācijas tapas, un to uzstādīšana ir ātra un neaizņem daudz vietas: Poliamīda korpusā ir cinkota tērauda tapa, ko vienkārši iespiež atsperīgajā rokturī.






Vairāk ziņu

norelem paplašina standarta detaļu klāstu
Pilna kravas automašīna ar inovācijām

20.03.2024 01:05

Viedie produkti no norelem
Risinājums bezkļūdu apstrādes procesiem
Jaunums no norelem: Lineārās rullīšu vadotnes
Trīs kandidāti aizraujošajā Motek finālā, uzvarētāju komandas - powered by norelem

Bīdāmās durvis, atvilktņu izvelkamās durvis, bīdāmās sliedes vai bīdāmie slīdņi - norelem profilu...