Katalogs

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

01.06.2024 02:06

OptoNCDT 1900 lāzera sensori tagad ir vēl izturīgāki industriālā vidē

OptoNCDT 1900 lāzera triangulācijas sensori tiek izmantoti automatizētiem pārvietojuma, attāluma un pozīcijas mērījumiem rūpnieciskajos procesos. Tie nodrošina ļoti precīzus mērījumus tādos lietojumos kā automobiļu ražošana, 3D drukāšana, koordinātu mērīšanas mašīnas, liešana, iepakošana un CNC mašīnas, kā arī akumulatoru rūpniecībā, viedtālruņu ražošanā, robotu lietojumos un kokapstrādē.

Jaunais aizsargapvalks, kas tagad ir pieejams, padara šos sensorus vēl piemērotākus lietošanai rūpnieciskā vidē. Korpuss pilnībā nenosedz sensoru, jo tam jau ir IP67 aizsardzība. Tas ir vienkārši piestiprināts sensora priekšpusē un ļauj saglabāt kompaktu dizainu. Aizsargkorpusā ir gaisa attīrīšanas ierīce aizsargstiklu tīrīšanai. Tas arī dzesē sensoru.

OptoNCDT 1900 sensorus var arī viegli pievienot vadības sistēmām, izmantojot integrētās EtherCAT, EtherNet/IP un PROFINET saskarnes. Tas ir īpaši izdevīgi dinamiskos procesos un gadījumos, kad vairākas ierīces un mašīnas ir savienotas tīklā. pateicoties divpakāpju mērījumu vidējai vērtēšanai, lāzera sensori nodrošina vienmērīgu signāla līkni uz pakāpieniem un malām, kas novērš signāla pārspīlējumus. Uzlabotā virsmas kompensācija ir pieejama mainīgām virsmām, kas strauju virsmas izmaiņu gadījumā pielāgo ekspozīcijas laiku mērķa virsmai.

Vairāk ziņu

Izmantojot Micro-Epsilon reflectCONTROL, defektus uz spīdīgām virsmām var atklāt un klasificēt ga...

CapaNCDT TFG6220 kapacitatīvā mērīšanas sistēma ar maksimālu precizitāti mēra elektrovadošo plēvj...

No 2026. gada ceturtā ceturkšņa reģistrētajiem jaunajiem transportlīdzekļiem tiek piemērots jauna...

BiezumsGAUGE 3D mēra biezumu un profilu. Tas tiek izmantots kā pilnīga sistēma 2D un 3D mērījumie...


Izspiežot cietas līdz viskozām masām, materiāli nedrīkst pārāk sakarst. Tas izraisītu sadeg...

Dual Processing Unit interfeisa modulis ļauj sinhronizēti reģistrēt un aprēķināt divu sensoru vēr...