Katalogs

Schuetz Messtechnik GmbH

Schuetz Messtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Schuetz Messtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001

18.06.2024 01:06

Kabeļu pārveidotāji no 0,1 mm² līdz 100 mm² no Schuetz messtechnik

MAT1000 devējs tiek izmantots kabeļu, vadu un citu materiālu paraugu elektriskās pretestības mērīšanai, veicot ienākošo preču pārbaudi, ražošanas uzraudzību un kvalitātes nodrošināšanu. Pārveidotais paraugs, tā saucamais kabeļa vai stieples paraugs, tiek iestiprināts pārveidotājā, un tiek mērīta elektriskā pretestība starp diviem potenciālmezgliem, kas ir precīzi 1000 mm viens no otra.

Kombinācijā ar MR200/250/300C-A sērijas ierīcēm MAT1000 pārveidotāju var izmantot, lai izmērītu elektrisko pretestību no 200 m līdz aptuveni mazāk nekā 100 7 uz metru, kas atbilst šķērsgriezumiem no aptuveni 0,1 mm² līdz vairāk nekā 100 mm². Viendabīgu strāvas sadalījumu, kas ir ļoti precīzu mērījumu priekšnoteikums, panāk ar telpisko attālumu starp potenciāla krānu un strāvas pieslēgumu.

Tas ir aptuveni astoņas reizes lielāks par lielāko pieļaujamo diametru. Stabila un pret vērpšanu izturīga gultne, kas izgatavota no viegla, nerūsējoša metāla un aprīkota ar divām fiksētām stiprinājuma ierīcēm, nodrošina drošu testa parauga fiksāciju. stingrās spaiļu iepriekšējas iestatīšanas funkcija ļauj pielāgot diametru, savukārt ātrās atbrīvošanas sviras nodrošina netraucētu testa lauka darbību.

Pārveidotāju var izmantot zem ūdens. Lai novērstu plāno stiepļu noslīdēšanu un līdz ar to garuma izmaiņas, var izmantot komplektācijā iekļauto plastmasas vadotni. Tomēr galvenokārt sliedes sliedē esošā rieva ļauj aizsargāt testa paraugu pret caurvēju un tādējādi arī pret straujām temperatūras un pretestības izmaiņām.