Katalogs

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

26.06.2024 01:06

RK Rose+Krieger: BLOCAN® kabeļu kanālu sistēma no alumīnija

Jauni stūra savienotāji vēl lielākai elastībai ar RK kabeļu kanālu sistēmu

Lai izgatavotu individuālus stūra savienojumus kabeļu kanalizācijai, parasti ir jāizzāģē slīpumi. Sistēmas piegādātājs RK Rose+Krieger izmanto atšķirīgu pieeju. Jaunie stūra savienotāji ļauj individuāli un elastīgi pielāgot kabeļu organizāciju, tāpēc tie ir īpaši piemēroti izmantošanai mašīnbūves un automatizācijas tehnoloģiju jomā.

Mūsdienīgās iekārtās un darbstacijās tiek izklāts liels skaits kabeļu un barošanas līniju. BLOCAN® kabeļu kanālu sistēmai, kas izgatavota no anodēta alumīnija, ir raksturīgs elegants dizains un izsmalcinātas detaļas, kas ievērojami atvieglo kabeļu novadīšanu.
Jaunie stūra savienotāji vēl vairāk uzlabo šo funkcionalitāti, nodrošinot pielāgojamu un lietotājam draudzīgu uzstādīšanu.

Elastīgi pielāgojami stūra savienotāji

RK Rose+Krieger ir izstrādājusi jaunus stūra savienotājus esošajiem KK-40x40 un KK-80x40 kabeļu kanālu profiliem. Savienotājs ir veidots tā, lai to varētu uzstādīt kopā ar kabeļu kanalizāciju uz konstrukcijas profila, piemēram, uz mašīnu rāmjiem un darbstaciju sistēmām. Stūra savienotāji ir veidoti kā universāls mezgls, ko var pielāgot attiecīgajam pielietojumam, izmantojot elastīgi sadalāmus pārsegus. Tas nozīmē, ka horizontālā un/vai vertikālā virzienā var ātri un vienkārši uzstādīt visdažādākās kabeļu kanālu sistēmas. Arī 80x40 sistēmu savienošana ar 40x40 sistēmām ir elastīga un viegli realizējama.

Komplektā ietilpst

  • Stūra savienotāja pamatnes korpuss
  • 5 pārsegi, kurus var individuāli izvietot uz pamatnes korpusa
  • 40x40 mm un 80x40 mm izmēra pārsegi
  • Pilns stiprinājuma komplekts.
Stūra savienotāja pamatni var ātri un viegli uzstādīt uz BLOCAN® profiliem. Montāžas mezglu ar sešstūra muciņskrūvi pret vērpes izturību var savienot gan no priekšējās puses, gan gareniski rievās.

Vairāk ziņu

Izturīgi elektriskie baloni lietošanai iekštelpās un ārpus telpām
Trīs jauni grozāmie monitora stiprinājumi maksimālai elastībai un lietošanas ērtībai
Visaptverošs produktu portfelis iekšējai preču plūsmai
Jaunas bīdāmās vadotnes ar pielāgotu pozicionēšanu
Stabila dubultcauruļu vienība kompensē lielus lieces momentus