Katalogs

Voortman Steel Machinery

Voortman Steel Machinery

Voortman Steel Machinery

23.06.2024 01:06

Voortman V623

Augsti autonoma kombinētā urbšana, frēzēšana un zāģēšana maziem un vidējiem tērauda izstrādājumiem

Iepazīstinām ar Voortman V623 - augstākās klases urbšanas, frēzēšanas un zāģēšanas iekārtu, kas paredzēta nepārtrauktai darbībai bez apkalpes.

V623 var apstrādāt ļoti plašu profilu klāstu un ražot tos efektīvi, izmantojot loģisku izejas secību, kas maksimāli palielina šķērseniskā transporta izmantošanu. V623 izceļas ar inovatīvo satvērēja ratiņu.
Šī funkcija novērš praktiski visus iespīlēšanas ierobežojumus un ļauj automātiski iekraut gandrīz jebkuru profilu bez operatora iejaukšanās vai pat papildu piemetinātiem pagaidu satveršanas stiprinājumiem. V623 ir aprīkots ar mūsu uzlaboto VACAM vadības programmatūru, kas palīdz mašīnas operatoram sasniegt maksimālu efektivitāti. Programmatūra nodrošina pilnīgu visu buferu pārskatāmību padeves, izvadīšanas un īsā produkta noņemšanas laikā, nodrošinot netraucētu visa procesa vadību.

Efektīva instrumentu pārsūtīšana

Centrālajā mainītājā ir līdz pat 42 instrumentiem, kas nodrošina netraucētu instrumentu nomaiņu trim urbšanas agregātiem un nodrošina efektīvu darbību. Jaunu instrumentu pievienošana ir vienkārša. Mainītājs apvienojumā ar pneimatisko instrumentu pārvietošanu nodrošina nepārtrauktu ražošanu ar minimālu uzraudzību.
Tas atvieglo instrumentu transportēšanu no mainītāja uz urbšanas vārpstas rīku manipulatoru un starp asīm automātiskai pārslēgšanai, palielinot sistēmas efektivitāti ilgākai bezapkalpes ražošanai.

JAUNUMS Inovatīvs satvērējs

V623 ļauj ar nepārspējamu efektivitāti izgatavot gandrīz jebkuru profilu līdz 300 x 300 mm. Tā inovatīvais satvērēja ratiņš nodrošina neierobežotu profila iespīlēšanu un ļauj veikt automātisku iekraušanu bez operatora iejaukšanās. Satvērēja spaile nostiprina materiālu no ārpuses, un hidrauliskais cilindrs regulē iespīlēšanas spēku, lai aizsargātu jutīgus profilus. Sensors pneimatiski nosaka materiālu un ļauj satvērēja ratiņiem pietuvoties profiliem ar ātrumu 60 m/min, lai nodrošinātu ātru un vienmērīgu ražošanas procesu.

Vairāk ziņu

Voortman Fabricator - patiesi revolucionārs jauninājums, kas pārsteidza tērauda nozari - pagāju&s...