Katalogs

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

27.06.2024 01:06

Pārbaudiet mazus objektus ar izcilu 3D datu kvalitāti

Jaunais 30 mm mērījumu diapazons papildina matētu objektu ģeometrijas, formas un virsmas pārbaudes sistēmu sēriju surfaceCONTROL 3D 3xx0. Šis sensors ir piemērots mazākiem objektiem ar maksimālo izmēru 31 mm x 19,5 mm. Darba attālums starp sensoru un objektu ir 130 mm. Papildus augstajai 0,7 µm izšķirtspējai z virzienā šis variants piedāvā arī precīzus horizontālos mērījumus ar 16 µm precizitāti.

Mērījumiem skarbos ražošanas apstākļos vai izmantošanai uz robotiem sensors ir iebūvēts izturīgā alumīnija korpusā un sertificēts ar aizsardzības klasi IP67. SurfaceCONTROL sensori tiek izmantoti elektronikas ražošanā, kā arī citos lietojumos. Drukātās shēmas plates parasti tiek pakļautas kvalitātes kontrolei, lai nodrošinātu, ka vadītāju sliežu, lodēšanas savienojumu vai virsmas pārklājumu kvalitāte atbilst specifikācijām. Šādā veidā var viegli atpazīt tādus defektus kā īssavienojumi, pārrāvumi vai kļūdaini lodētie savienojumi. SC35x0-30 ir īpaši noderīgs, lai pārbaudītu ļoti mazas struktūras uz samontētiem elektroniskiem moduļiem. Piemēram, to var izmantot, lai pārbaudītu vismazāko SMD komponentu pareizu izvietojumu uz PCB.

Papildus augstuma mērījumiem z virzienā būtiska nozīme ir arī mērījumu horizontālajai precizitātei. Divi jaunie 30 mm un 240 mm modeļi paplašina Micro-Epsilon 3D virsmas metroloģijas klāstu no ļoti maziem līdz lieliem mērījumu objektiem. Sensori nodrošina ļoti augstu datu kvalitāti. SurfaceCONTROL sensorus var izmantot, lai ieviestu inline kvalitātes kontroles risinājumus, kas pēc vajadzības izmanto 3D-Inspect programmatūru vai patentētus programmatūras risinājumus

Vairāk ziņu

Izmantojot Micro-Epsilon reflectCONTROL, defektus uz spīdīgām virsmām var atklāt un klasificēt ga...

CapaNCDT TFG6220 kapacitatīvā mērīšanas sistēma ar maksimālu precizitāti mēra elektrovadošo plēvj...

No 2026. gada ceturtā ceturkšņa reģistrētajiem jaunajiem transportlīdzekļiem tiek piemērots jauna...

BiezumsGAUGE 3D mēra biezumu un profilu. Tas tiek izmantots kā pilnīga sistēma 2D un 3D mērījumie...


Izspiežot cietas līdz viskozām masām, materiāli nedrīkst pārāk sakarst. Tas izraisītu sadeg...

Dual Processing Unit interfeisa modulis ļauj sinhronizēti reģistrēt un aprēķināt divu sensoru vēr...