Katalogs

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

05.07.2024 02:07

Pieredze - Arnd Gollan pievienojas Heimerle + Meule komandai

Arnd Gollan 2024. gada 1. aprīlī stājās amatā kā Heimerle + Meule GmbH starptautiskais biznesa attīstības direktors Pforcheimā.

Arnd Gollan 2024. gada 1. aprīlī stājās amatā kā Heimerle + Meule GmbH starptautiskais biznesa attīstības direktors Pforcheimā. Ar iespaidīgu 30 gadu pieredzi dārgmetālu biznesā viņš ir ieguvis padziļinātas zināšanas un daudzus veiksmīgus projektus.

Viņa ierašanās ir nozīmīgs solis uzņēmuma attīstībā, jo viņš izmantos savas zināšanas, lai attīstītu jaunas uzņēmējdarbības jomas un veicinātu starptautisko izaugsmi. Pirms pievienošanās Heimerle + Meule Arnd Gollan strādāja tādos slavenos uzņēmumos kā Agosi, Umicore un Degussa. Viņam bija nozīmīga loma jaunu tirgu atvēršanā un ražotņu izveidē ārvalstīs.

Īpaši viņa darbs uzņēmumos Agosi un Umicore Taizemē un Ķīnā, kur viņš palīdzēja izveidot rafinēšanas rūpnīcu, liecina par viņa apņēmību un pieredzi starptautiskajā uzņēmējdarbībā. Kanādā Arnd Gollan iniciēja veiksmīgu vietējās dārgmetālu ražotnes pārņemšanu uzņēmumā Agosi, tādējādi pirmo reizi uzsākot darbību Ziemeļamerikā. Arnd Gollan vadīja jaunizveidotās Degussa vairumtirdzniecības nodaļas Pforcheimā rūpniecisko dārgmetālu ražošanas attīstību un atjaunošanu.

Šī pieredze ir ļāvusi viņam padziļināti izprast sarežģītās prasības dārgmetālu biznesā un padarījusi viņu par pieprasītu nozares ekspertu. Uzņēmumā Heimerle + Meule Arnd Gollan izmantos savu plašo pieredzi uzņēmumu apvienošanas un iegādes jomā, lai paplašinātu rūpnieciskās pārstrādes nodaļu. Viņa galvenais uzdevums būs apzināt jaunas uzņēmējdarbības jomas un aktīvi piedalīties stratēģiskās vadības projektos.

Viņa mērķis ir arī turpmāk pozicionēt uzņēmumu kā vadošo pakalpojumu sniedzēju starptautiskajā dārgmetālu tirgū un veicināt ilgtspējīgu izaugsmi. Ar Arnda Gollana pieredzi un apņemšanos veicināt inovācijas un ilgtspējību Heimerle + Meule priekšā ir daudzsološa nākotne. Viņa iecelšana par starptautisko biznesa attīstības direktoru uzsver uzņēmuma apņemšanos sasniegt izcilību un izaugsmi pasaules mērogā.

Vairāk ziņu



Gaidīsim jūs ZVO Virsmas dienās Leipcigā 22. stendā

Mēs ar nepacietību gaidām jūs INVEST izstādē

štutgartē

2024. gada 26. - 27. aprīl...

Uzņēmums Heimerle + Meule jau vairāk nekā četrus gadus tirgū ļoti veiksmīgi pārdod Eldy Plus® materiālus. Līdz šim tos varēja piedāvāt tikai apmierinātiem klientiem kā frēzēšanas materiālu. Taču tagad tas mainās, pateicoties jaunajam FilaPrintM printerim!

Mēs ar nepacietību gaidām jūs Blechexpo 2023. gadā.

2023. gada 07. - 10. novembr...