Katalogs

Gmöhling Transportgeräte GmbH

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut
  • ISO 14001

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut

23.07.2024 01:07

GMÖHLING Tranportgeräte TRUCK + RACK TROLLEY

SKRABES SKRABES ratiņi
NO ANODIZĒTA ALUMĪNIJA

Gmöhling skapja ratiņi ir universāls un daudzpusīgs risinājums, kas sevi ir pierādījis visdažādākajos pielietojumos. Slimnīcās un aprūpes namos visā pasaulē to izmanto kā netīrās un svaigās veļas transportēšanas un uzglabāšanas ratiņus, kā arī kā pārtikas transportēšanas ratiņus. Skapja ratiņi tiek izmantoti arī sterilizētu materiālu transportēšanai un kā operāciju zāles ratiņi.

Pielietojuma klāsts ir ļoti daudzveidīgs: gan kā iekštelpu instrumentu ratiņi, gan kā drēbju ratiņi teātra, operas, kino un izstāžu vajadzībām, gan kā pārvietojams birojs, gan izmantošanai skolās un sabiedriskās iestādēs.

Patiess universālis - pārdomāts līdz pat mazākajai detaļai.

Plauktu ratiņi
izgatavoti no alumīnija

Neatkarīgi no tā, vai tie paredzēti pasūtījumu komplektēšanai e-komercijā, rūpniecībā, darbnīcās vai veselības aprūpes nozarē - Gmöhling plauktu ratiņi vienmēr nodrošina efektīvu darba procesu. Tie ir neaizstājami drošai transportēšanai, detaļu pagaidu uzglabāšanai un ar pasūtījumu saistītai izsniegšanai vai porcionēšanai uz konveijera lentes.

Pateicoties to pārskatāmajam dizainam un ātrajai pieejamībai, tie ievērojami samazina sagatavošanas un pārvietošanās laiku.

Mūsu plauktu ratiņi, kas optimizēti lietošanai ar atvērtām glabāšanas tvertnēm, ir neatņemama daudzu uzņēmumu procesu sastāvdaļa un ievērojami uzlabo iekšējo darba procesu. Neraugoties uz to nelielo svaru, šiem ratiņiem ir raksturīga ārkārtīga stabilitāte.

Vairāk ziņu

GMÖHLING: Iepazīstieties ar mūsu jaunākajiem produktiem un risinājumiem, apmainieties idejām ar mūsu komandu un uzziniet vairāk par jaunākajām nozares tendencēm - mēs ar nepacietību gaidīsim jūs tur!

Ar prieku informējam, ka no 01.03.2024. esam samazinājuši cenas atsevišķiem produktiem, p...

Mēs jau gadu desmitiem risinām jūsu loģistikas un transporta prasības.

Ar Gmöhlin...

Lai izvairītos no trokšņa ievietošanas laikā, mūsu atkritumu tvertnē ir ievietotas skaņu absorbējošas putas.

"Over The Dusty Moon Challenge" - mēs atbalstījām MoonAixperts komandu
Mēs nesen atbalstījām...

Uzņēmums Gmöhling GmbH šogad svin 80 gadu jubileju. Valters Gmöhlings, būdams lepns 98 gadu vecumā, joprojām nepalaid garām iespēju iegriezties uzņēmuma galvenajā mītnē Fürth-Stadeln un dalīties ar savām idejām. "Lai darba vietas būtu nodrošinātas arī nākotnē, es esmu ziedojis visus aktīvus fondam!"