Katalogs

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

24.07.2024 01:07

Augšaustrijas sensoru speciālista E+E Elektronik vadībā ieplūst svaiga gaisa malks.

(Engerwitzdorf, 23.07.2024.)

No 2024. gada 1. jūlija Engerwitzdorfā bāzētā sensoru ražotāja E+E Elektronik jaunā vadība ir pilnā sastāvā. Volfgangs Pūhers (Wolfgang Pucher) ir stājies amatā kā tehniskais izpilddirektors. Min Kims 2024. gada maijā pārņēma atbildību par tirgus nodaļu. Šī jaunā iecelšana stiprina uzņēmuma vadību un dod jaunu impulsu turpmākai attīstībai.

Jaunā tirgus vadība: Min Kim

Minam Kimam ir 23 gadu profesionālā pieredze, tostarp 15 gadu pieredze dažādos starptautiskos vadošos amatos. Šis 52 gadus vecais vīrietis ir studējis ekonomiku un uzņēmējdarbības vadību Vācijā, un sākotnējās zināšanas Robert Bosch grupā viņš ieguva jo īpaši Āzijas un Klusā okeāna reģionos. Viņa darba portfelis aptver gan globālo pārdošanas vadību, gan pārņemto uzņēmumu integrāciju. Kopš 2024. gada 1. maija Kims Kims ir atbildīgs par E+E Elektronik tirgus nodaļu.

Šajā amatā viņš ir atbildīgs par pārdošanu un mārketingu, produktu vadību, iepirkumiem un loģistiku, cilvēkresursiem un visiem septiņiem meitasuzņēmumiem. Jaunais izpilddirektors tehnoloģiju jomā: Volfgangs Pūhers (Wolfgang Pucher)

Volfgangs Pūhers 2024. gada 1. jūlijā pārņēma E+E Elektronik Tehnoloģiju nodaļas vadību. Viņa atbildības jomā ietilpst izstrāde, ražošana, kvalitātes vadība, kalibrēšanas laboratorija, IT un tehniskā infrastruktūra. Volfgangs Pūhers ir studējis mašīnbūvi un ieguvis doktora grādu mērīšanas tehnoloģiju jomā Grācas Tehnoloģiju universitātē. no 1997. gada 61 gadu vecais kungs sāka strādāt uzņēmumā Dr. Johannes Heidenhain GmbH, kur viņš ieņēma vairākus vadošus amatus mērierīču un precīzijas mašīnu izstrādes jomā.

Kā attīstības nodaļas vadītājam viņam ir daudzu gadu pieredze izstrādes, ražošanas, montāžas, kvalitātes vadības un mārketinga jomā. Dubulta pieredze turpmākai attīstībai

Min Kims un Volfgangs Pūhers ir divi ļoti pieredzējuši vadītāji. viņu zināšanas savās jomās palīdzēs attīstīt E+E Elektronik no atzīta, stabila uzņēmuma par inovatīvu pasaules tirgus līderi ar novatoriskām tehnoloģijām. Kopā tiks attīstītas jaunas tirgus iespējas un paplašināta klientu bāze. Turklāt darba kārtībā ir attīstības un ražošanas procesu optimizācija un inovatīvu risinājumu veicināšana.

Vairāk ziņu

Iegremdējiet sevi "Zaļajā zonā" un atklājiet savu potenciālu: ar mūsdienīgiem sensoriem efektīvākai rītdienai

Austrijas sensoru speciālists E+E Elektronik piedāvā jaunās paaudzes precīzus un uzticamus telpu...

Ar jauno HTS801 E+E Elektronik piedāvā līdz šim jaudīgāko mitruma un temperatūras sensoru rūpniec...

Digitālais sensoru modulis rentabliem mitruma un temperatūras mērījumiem

Austrijas sen...

no 26.04.2023 - 28.04.2023

Chennal tirdzniecības centrs

Halle Nr. 3, stends F31 -...

Austrijas sensoru ražotājs E+E Elektronik paplašina savu digitālo sensoru elementu klāstu,...