Katalogs

CPLP - Comunidade dos Países de Língua Portuguesa

CPLP - Comunidade dos Países de Língua Portuguesa

CPLP - Comunidade dos Países de Língua Portuguesa

25.07.2024 10:07

"I Portugāļu valodā runājošo valstu kultūras un uzņēmējdarbības tikšanās" notiks 2024. gadā no 8. līdz 13. jūlijam Brazīlijā.

Ar Portugāļu valodā runājošo valstu kopienas (CPLP) institucionālo atbalstu pasākumu atbalsta Jauno eksportētāju institūts (IJE), kas ir EEN Brasil konsorcija - Eiropas Biznesa atbalsta tīkla (EEN) Brazīlijas kodola, ko vada Brazīlijas Zinātnes un tehnoloģiju informācijas institūts (Ibict), dalībnieks.


Sanāksmē piedalās pārstāvji no deviņām Portugāles kaimiņvalstu kopienas (CPLP) dalībvalstīm, un "tās mērķis ir stiprināt kultūras un ekonomisko sadarbību starp kopienas locekļiem", norāda Ibict.


Programmā ir iekļautas lekcijas, apaļā galda diskusijas, semināri, valdības darba kārtība un biznesa kārtas.

Atklāšanas ceremonija notiks 8. jūlijā Nacionālā muzeja auditorijā, un tā "pulcēs visas valdības un uzņēmējdarbības iestādes vienuviet. Pasākuma ietvaros 12.07. notiks izstāde un gadatirgus Brazīlijas Tehnoloģiju parkā - BIOTIC, kurā piedalīsies arī ārvalstu uzņēmumi", stāsta Ibict, paziņojot, ka notiks "biznesa kārtas un pasākums "BIOTIC". notiks "biznesa kārtas un pasākums "The Match", CPLP vēstniecībām Brazīlijā piederošo diplomātisko pārstāvniecību biznesa modeļu prezentācijas sanāksme, kas notiks ierobežotā veidā.