Katalogs

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

30.08.2024 01:08

Uzticami mēra bremžu disku nodiluma aizsardzību

No 2026. gada ceturtā ceturkšņa reģistrētajiem jaunajiem transportlīdzekļiem tiek piemērots jaunais EURO 7 emisiju standarts, kas pirmo reizi ietver standartus attiecībā uz bremžu un riepu nodilumu. Lai nodrošinātu atbilstību robežvērtībām, jaunie bremžu diski tiek pārklāti ar volframa vai titāna karbīda aizsargpārklājumu. Katra uzklātā kārta parasti ir 100 līdz 200 µm bieza. Lai noteiktu atsevišķu slāņu biezumu, pirms un pēc katra pārklājuma uzklāšanas mēra attālumu līdz virsmai.

Pēc tam attāluma vērtības tiek aprēķinātas vai nu saistītajā kontrolierī, vai klienta nodrošinātā novērtēšanas blokā, lai noteiktu pārklājuma biezumu. Atkarībā no prasībām tiek izmantoti Micro-Epsilon konfokālie hromatiskie, kapacitatīvie vai lāzeroptiskie sensori. Neatkarīgi no mērīšanas principa katrs no minētajiem sensoriem nodrošina nepieciešamo precizitāti, kas ir mazāka par 20 µm, un piedāvā dažādas priekšrocības, lai droši izmērītu raupju virsmu pulverveida vidē un augstā temperatūrā.

Konfokālie hromatiskie sensori no confocalDT produktu grupas sniedz uzticamus rezultātus salīdzinoši lielā attālumā, samazinot sensora termisko slodzi līdz nekritiskai vērtībai. Vēl viena produktu grupa, ko var izmantot nodiluma slāņa biezuma mērīšanai, ir Micro-Epsilon kapacitatīvie sensori capaNCDT. Tie nodrošina precīzus rezultātus ļoti mazā mērīšanas attālumā, iztur lielu termisko slodzi un tiem ir raksturīga kompakta konstrukcija. Ar optoNCDT produktu grupas lāzeru-optiskajiem sensoriem var sasniegt vislielāko mērīšanas attālumu no visām trim produktu grupām. Lielais attālums nozīmē arī to, ka termiskā slodze ir niecīga.

Vairāk ziņu

Uzņēmums Micro-Epsilon Messtechnik GmbH & Co. KG no Ortenburgas atkal ir saņēmis prestižo apb...

OptoNCDT 1220 lāzera sensori tiek izmantoti precīziem un augstas izšķirtspējas mērījumiem. Pateic...

Izmantojot Micro-Epsilon reflectCONTROL, defektus uz spīdīgām virsmām var atklāt un klasificēt ga...

CapaNCDT TFG6220 kapacitatīvā mērīšanas sistēma ar maksimālu precizitāti mēra elektrovadošo plēvj...

BiezumsGAUGE 3D mēra biezumu un profilu. Tas tiek izmantots kā pilnīga sistēma 2D un 3D mērījumie...


Izspiežot cietas līdz viskozām masām, materiāli nedrīkst pārāk sakarst. Tas izraisītu sadeg...