Katalogs

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

12.09.2024 01:09

Neaizstājams veidņu un instrumentu izgatavošanā

norelem paplašina standarta detaļu klāstu

Norelem piedāvā plašu standarta detaļu klāstu veidņu un instrumentu izgatavošanai. Standarta detaļas ir standartizēti elementi, kas tiek uzstādīti caurumos vai padziļinājumos instrumentos, veidnēs vai mašīnu detaļās, lai nodrošinātu vienmērīgu un precīzu detaļu kustību un samazinātu sānu nobīdi.

Kopumā norelem pilnais klāsts ir papildināts ar 18 produktu grupām un aptuveni 2300 vienībām. Jaunajos produktos ietilpst vadotņu balsti un vadotņu tapas, kā arī vadotņu bukses, vadotņu caurules un slīdošās plāksnes.



Laba vadība

no vienas puses, norelem piedāvā virzošos pīlārus, cilindriskus stieņus no rūdīta tērauda, kurus var izmantot, lai precīzi vertikāli noregulētu kustīgās detaļas un nodrošinātu stabilu vadību. No rūdīta tērauda ir izgatavotas arī norelem vadotņu tapas, cilindriskas tapas, kas precīzi iekļaujas vadotņu pīlāru caurumos.

Pieejamas arī no bronzas ar grafīta ieliktņiem vai rūdīta tērauda izgatavotas vadotņu bukses, vadotņu caurules un slīdošās plāksnes. Īpašais materiāla sastāvs piešķir elementiem augstu mehānisko izturību un padara tos izturīgus pret slodzēm un triecieniem. Grafīta ieliktnis kā pašeļļojošs elements samazina berzi, samazina slīdošo elementu un kustīgo daļu nodilumu un tādējādi pagarina instrumenta kalpošanas laiku.



Standarta detaļu daudzās priekšrocības

Norelem standarta detaļu izmantošana uzlabo gan instrumenta vai veidnes kustības kontroli, gan stabilitāti. Tāpēc tās ir neaizstājamas iesmidzināšanas veidnēs, caurumošanas instrumentos un citos precīzijas lietojumos. Kā standartizētas, praktiski bezapkopes sastāvdaļas tās garantē atkārtojamus ražošanas procesus, nemainīgi augstu kvalitāti un detaļu izturību. Tās ir ātri montējamas, demontējamas vai nomaināmas, tās ļauj ietaupīt laiku, kas nepieciešams atkārtotai pārbūvei un intensīvai apkopei, un tādējādi novērš svarīgus izmaksu faktorus.

norelem piedāvā arī īsus piegādes termiņus, jo standarta detaļas tiek glabātas noliktavā.

Vairāk ziņu

norelem eņģes alumīnija profiliem

Eņģes ir sastopamas visur, kur nepi...

Pilna kravas automašīna ar inovācijām

20.03.2024 01:05

Viedie produkti no norelem
Risinājums bezkļūdu apstrādes procesiem
Jaunums no norelem: Lineārās rullīšu vadotnes
Trīs kandidāti aizraujošajā Motek finālā, uzvarētāju komandas - powered by norelem

Bīdāmās durvis, atvilktņu izvelkamās durvis, bīdāmās sliedes vai bīdāmie slīdņi - norelem profilu...