Katalogs

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

10.10.2024 01:10

Izturīgi lāzera attāluma sensori izmantošanai ārpus telpām

Jaunais optoNCDT ILR1171-125 lāzera attāluma sensors tiek izmantots attāluma mērījumiem līdz 270 m attālumā un ir īpaši iespaidīgs āra mērījumu veikšanai. Pateicoties lidojuma laika principam un lielajam mērījumu ātrumam līdz 40 kHz, izturīgais sensors nodrošina augstu signāla stiprumu un tādējādi sniedz stabilus un precīzus rezultātus pat miglā un lietū. Augstā temperatūras stabilitāte ļauj izmantot sensoru temperatūrā no -40 līdz +60 °C. Pateicoties kompaktajiem izmēriem, sensoru var integrēt arī šaurās instalācijas vietās.

OptoNCDT ILR1171-125 lāzera attāluma sensors ir paredzēts lietošanai ārpus telpām. Tas mēra 20 reizes ātrāk nekā tā priekšgājējs modelis. Pateicoties lāzera lidojuma laika principam ar infrasarkano staru gaismu un mērīšanas ātrumam līdz 40 kHz, tiek sasniegti augstas enerģijas impulsi, kas ļauj iegūt stabilus mērījumus ar ļoti labu signāla kvalitāti. Tāpēc sensors nodrošina augstu precizitāti pat sliktas redzamības apstākļos, kad ir migla un lietus. Apkārtējās gaismas izturība ir 50 000 luksu.

Sensoru aizsargā izturīgs alumīnija korpuss ar IP67, kas nodrošina arī uzticamus rezultātus temperatūras diapazonā no -40 līdz +60 °C. Īpaši mazais dizains ļauj uzstādīt sensoru arī vietās, kur ir ierobežota telpa.

Izmantošanas jomas ietver attāluma mērījumus ēku, celtņu un vēja turbīnu uzraudzībai. Mērīšanas diapazons ir 125 m; izmantojot atstarotāju, to iespējams pagarināt līdz 270 m.

Vairāk ziņu

Trīs jaunie interferoMETER IMP-DS sērijas sensori ir paredzēti augstas precizitātes attāluma mērī...

Micro-Epsilon lāzerskeneri atklāj, mēra un novērtē profilus bez saskares uz dažādām objektu virsm...

Micro-Epsilon inerciālie sensori ļoti precīzi mēra mazus un lielus slīpuma leņķus vai paātrinājum...

Uzņēmums Micro-Epsilon Messtechnik GmbH & Co. KG no Ortenburgas atkal ir saņēmis prestižo apb...

OptoNCDT 1220 lāzera sensori tiek izmantoti precīziem un augstas izšķirtspējas mērījumiem. Pateic...

Izmantojot Micro-Epsilon reflectCONTROL, defektus uz spīdīgām virsmām var atklāt un klasificēt ga...