Katalogs

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

10.09.2024 00:09

Lāzera sensoru savienošana tīklā ar IO-Link

OptoNCDT 1220 lāzera sensori tiek izmantoti precīziem un augstas izšķirtspējas mērījumiem. Pateicoties to kompaktajam dizainam un nelielajam svaram, tie ir ideāli piemēroti mērījumu veikšanai rūpnīcu automatizācijā un integrēšanai mašīnās un sistēmās. OptoNCDT sērijas lāzeru sensoriem ir dažādas saskarnes iespējas, tostarp RS422, EtherCAT, EtherNet/IP un PROFINET. Micro-Epsilon optoNCDT 1220 sērijas optoNCDT 1220 jaunums ir uzlabota IO-Link saskarne, kas tagad ir pieejama.

IO-Link ir no lauku kopnēm neatkarīgs interfeiss, un tas nodrošina digitālu un divvirzienu saziņu no punkta līdz punktam. Lietotāji var viegli integrēt ierīces ar IO-Link dažādās lauka kopņu un automatizācijas sistēmās. Šo ierīču savāktos datus var viegli pārsūtīt uz mākoni vai augstāka līmeņa sistēmām, izmantojot IO-Link master. Uzņēmumi gūst labumu no zemām izmaksām, pateicoties vienkāršai uzstādīšanai, nelielām programmēšanas izmaksām, pateicoties iepriekš definētiem funkciju blokiem, un ātrai nodošanai ekspluatācijā. Problēmu novēršanu atvieglo arī visaptverošā diagnostikas informācija līdz pat sensoru līmenim.

OptoNCDT 1220 sērijas sensori piedāvā izcilu cenas un veiktspējas attiecību un augstu mērījumu precizitāti ar mērījumu frekvenci līdz 1 kHz. Tie ir ideāli piemēroti, piemēram, dēļu kontūru mērīšanai kokzāģētavās, vienlaikus, pateicoties precīziem mērījumiem, samazinot izmetumu skaitu. Pateicoties modernajai aktīvai virsmas kompensācijai, tie ātri kompensē dažādus atstarojumus un nodrošina vienmērīgu attāluma signālu. To kompaktais dizains un integrētais kontrolieris ļauj tos viegli integrēt iekārtās, pat ja ir ierobežota telpa.

Vairāk ziņu

Uzņēmums Micro-Epsilon Messtechnik GmbH & Co. KG no Ortenburgas atkal ir saņēmis prestižo apb...

Izmantojot Micro-Epsilon reflectCONTROL, defektus uz spīdīgām virsmām var atklāt un klasificēt ga...

CapaNCDT TFG6220 kapacitatīvā mērīšanas sistēma ar maksimālu precizitāti mēra elektrovadošo plēvj...

No 2026. gada ceturtā ceturkšņa reģistrētajiem jaunajiem transportlīdzekļiem tiek piemērots jauna...

BiezumsGAUGE 3D mēra biezumu un profilu. Tas tiek izmantots kā pilnīga sistēma 2D un 3D mērījumie...


Izspiežot cietas līdz viskozām masām, materiāli nedrīkst pārāk sakarst. Tas izraisītu sadeg...