Katalogs

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

15.09.2024 01:09

Ilgstoši panākumi: Micro-Epsilon atkal starp labākajiem vidējiem uzņēmumiem Bavārijā

Uzņēmums Micro-Epsilon Messtechnik GmbH & Co. KG no Ortenburgas atkal ir saņēmis prestižo apbalvojumu "Bavārijas 50 labākie". Šo apbalvojumu pasniedza Bavārijas ekonomikas ministrs Hūberts Aivangers (Hubert Aiwanger) ceremonijā Šleišheimas pilī. Balvu "Bavārijas 50 labākie" piešķir 50 dinamiskākajiem vidēja lieluma uzņēmumiem Bavārijā. Ar šo balvu tiek godināti uzņēmumi, kas pēdējo piecu gadu laikā ir sasnieguši virs vidējā apgrozījuma un darbinieku skaita pieaugumu.

Micro-Epsilon jau vairāk nekā 55 gadus pārsteidz ar inovatīvām sensoru tehnoloģijām uz nākotni orientētām nozarēm un nepārtrauktu izaugsmi. Uzņēmums piedāvā plašu precīzu sensoru produktu klāstu, ko izmanto vadošie uzņēmumi automobiļu rūpniecībā, satelīttehnoloģijās, bateriju ražošanā un pusvadītāju mašīnbūvē. Precīzo sensoru produkti galvenokārt tiek izstrādāti un ražoti Vācijā, no kurienes tie nonāk visā pasaulē. Ar 27 meitasuzņēmumiem visā pasaulē un vairāk nekā 1500 darbiniekiem Micro-Epsilon ir ļoti labi nostiprinājies starptautiskā mērogā.

Uzņēmuma rīkotājdirektors Dr. Tomass Višpeintners (Thomas Wisspeintner) uzsver balvas nozīmi uzņēmumam: "Šī balva mums ir īpaši svarīga. Tas apliecina mūsu ilgtspējīgas korporatīvās stratēģijas panākumus. Īpaša pateicība pienākas mūsu darbiniekiem, kuri ar savu augsto atdevi ir veicinājuši šos panākumus. Arī turpmāk mēs koncentrēsimies uz inovācijām un ilgtspējīgu izaugsmi. Ar perspektīvām darbavietām un augstas veiktspējas produktiem augsto tehnoloģiju nozarē mēs radām pievienoto vērtību sabiedrībai - gan reģionālā, gan valsts mērogā."
Uzņēmums Micro-Epsilon Messtechnik, kura galvenais birojs atrodas Ortenburgā, pastāvīgi pievērš uzmanību kvalificēta darbaspēka apmācībai un tālākizglītībai, kā arī sadarbībai ar reģionālajām skolām un universitātēm. Ortenburga un reģions piedāvā īpaši labu ekonomikas spēka un augstas dzīves kvalitātes kombināciju, kas ilgtermiņā saista darbiniekus un viņu ģimenes ar reģionu.

Atkārtoti piešķirot apbalvojumu "Bavārijas 50 labāko", sensoru speciālists vēlreiz tiek uzsvērts kā paraugs Bavārijas mazajiem un vidējiem uzņēmumiem. Laikā, kad ekonomiskie izaicinājumi ir visaptveroši, uzņēmums atkal rāda nepārtrauktības, stabilitātes un perspektīvu piemēru.

Vairāk ziņu

OptoNCDT 1220 lāzera sensori tiek izmantoti precīziem un augstas izšķirtspējas mērījumiem. Pateic...

Izmantojot Micro-Epsilon reflectCONTROL, defektus uz spīdīgām virsmām var atklāt un klasificēt ga...

CapaNCDT TFG6220 kapacitatīvā mērīšanas sistēma ar maksimālu precizitāti mēra elektrovadošo plēvj...

No 2026. gada ceturtā ceturkšņa reģistrētajiem jaunajiem transportlīdzekļiem tiek piemērots jauna...

BiezumsGAUGE 3D mēra biezumu un profilu. Tas tiek izmantots kā pilnīga sistēma 2D un 3D mērījumie...


Izspiežot cietas līdz viskozām masām, materiāli nedrīkst pārāk sakarst. Tas izraisītu sadeg...