Katalogs

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

29.09.2024 01:09

Jaunums norelem: Mērīšanas tehnoloģiju fiksācijas sistēmas

norelem paplašina savu klāstu, iekļaujot modulārās fiksācijas sistēmas mērīšanas tehnoloģijām. Tās nodrošina uzticamus un precīzus mērījumu rezultātus, optimizējot testējamo detaļu pozicionēšanu. Precīzai mērīšanas tehnoloģijai ir izšķiroša nozīme automatizācijā, lai nodrošinātu produktu kvalitāti, nepārtraukti uzraugot mērījumu un testu datus. norelem atšķiras no konkurentiem ar savu elastīgo modulāro risinājumu.



Stiprinājuma sistēmas palīdz droši un ar atkārtojamu precizitāti fiksēt testa detaļas, izmantojot pēc iespējas mazāku fiksācijas spēku. norelem apzināti norobežojas no fiksācijas tehnoloģijām un "tikai" atsaucas uz stiprinājuma sistēmām, jo pat sarežģītu sistēmu uzstādīšanai ir nepieciešams ievērojami mazāks spēks. Standartizētie moduļi nodrošina ātru nomaiņu pastāvīgi mainīgiem mērīšanas uzdevumiem, piemēram, marķēšanas, lāzertehnoloģiju un dozēšanas tehnoloģiju, pārkraušanas un pārtikas rūpniecības nozarēs.



Vienreizējai fiksācijai un atkārtotiem mērīšanas uzdevumiem

norelem programmā ir dažādi risinājumi izplatītākajām mērīšanas tehnoloģijām: stiprinājumi detaļu taktiliem mērījumiem uz koordinātu mērīšanas mašīnām, optiskiem mērīšanas procesiem, kā arī virsmas un kontūru mērījumiem, kā arī citiem procesiem pēc pieprasījuma.

norelem piedāvā plašu kombinējamu standarta moduļu klāstu, tostarp pamata turētājus, papildu moduļus, manipulācijas vienības un stiprinājuma elementus. Pateicoties standartizētai saskarnei, tos var precīzi nostiprināt un kombinēt, veidojot jaunus stiprinājumus ar atkārtotu precizitāti - tas ir resursu taupīšanas un izmaksu ziņā efektīvs risinājums. Turklāt visus mērījumu punktus var sasniegt ar vienu iespīlēšanas operāciju.



Viegli samontēt, demontēt un atkārtoti izmantot

Var pasūtīt arī iespīlēšanas komponentu komplektus, katru no tiem koordinātu mērīšanas mašīnām, virsmas un kontūru mērījumiem, kā arī optiskajām mērīšanas metodēm. Komplektus veido iepriekš noteikts izstrādājumu klāsts; tajos vienmēr ir ietverti pamata, montāžas un iespīlēšanas elementi. Tas ļauj viegli uzstādīt un demontēt vienkāršus un sarežģītus fiksēšanas un mērīšanas piederumus un ātri fiksēt apstrādājamās detaļas. Nodilumizturīgos, apkopi neprasošos komponentus vienmēr var pielāgot jauniem testēšanas uzdevumiem un tādējādi izmantot atkārtoti - bez atkārtotas kalibrēšanas. Jaunā ātrās nomaiņas paliktņu sistēma ļauj veikt iestatīšanu arī ārpus optiskās mērierīces.

Vairāk ziņu

norelem paplašina standarta detaļu klāstu

norelem eņģes alumīnija profiliem

Eņģes ir sastopamas visur, kur nepi...

Pilna kravas automašīna ar inovācijām

20.03.2024 01:05

Viedie produkti no norelem
Risinājums bezkļūdu apstrādes procesiem
Jaunums no norelem: Lineārās rullīšu vadotnes
Trīs kandidāti aizraujošajā Motek finālā, uzvarētāju komandas - powered by norelem