Katalogs

ITT Enidine GmbH

Atpakaļ pie saraksta

ITT Enidine GmbH Rūpniecības amortizatori (ECO Series)

Izmeklēšanas pieprasījums  

ECO sērija Regulējami amortizatori

Videi draudzīgs dizains
Kāpēc samierināties ar mazāku kvalitāti? Ja runa ir par jūsu rūpnīcas komponentu aizsardzību pret augstas enerģijas spēku radītiem bojājumiem, mēs piedāvājam augstas kvalitātes produktus par pievilcīgām cenām, kas izturēs jebkuru salīdzinājumu. Enigine ECO sērijas amortizatori nodrošina aizsardzību un izturību, ko esat pelnījis, ja darbspējas laiks ir svarīgs parametrs. ITT Enidine ir radījis revolūciju rūpniecisko amortizatoru tirgū, ieviešot nozarē pirmo videi draudzīgo dizainu, kas iztur mūsdienu iekārtu skarbās vides apstākļus.

ECO sērija ir izstrādāta, izmantojot videi nekaitīgus materiālus un šķidrumus. Dažādie modeļi nodrošina elastību, kas nepieciešama dažādiem ekspluatācijas apstākļiem ar dažādām masām un pacelšanas spēkiem, lai aptvertu plašu ekspluatācijas parametru diapazonu. Jaunā ECO sērija nodrošina gaidīto veiktspēju visos scenārijos - gan zema ātruma, gan liela piedziņas spēka lietojumos, gan liela ātruma, gan maza piedziņas spēka lietojumos.

Ideāli piemērots izmantošanai pārtikas un dzērienu ražošanā un citās agresīvās vidēs, kur izstrādājumu ilgmūžība ir svarīgs aprīkojuma kalpošanas ilguma aspekts. 336 stundu ilgs izturības tests sāls miglā, kas veikts sāls miglā, liecina, ka Enigine ITT jaunie ECO sērijas amortizatori ir visizturīgākie pret koroziju starp standarta ražojumiem šajā nozarē.

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Rūpniecības amortizatori jomā

Rūpniecības amortizatori

Enidine piedāvā visplašāko šobrīd tirgū pieejamo regulējamo rūpniecisko amortizatoru un montāžas piederumu klāstu. Enidine OEMXT sērijas amortizatoriem ir plakana regulēšanas poga ar gājiena garumu no...

Rūpniecības amortizatori (Small-Bore Serie/ Mid-Bore Serie/Large-Bore Serie)

Mazo urbumu sērijas regulējamie amortizatori

  • Enerģijas absorbcija nelielā iepakojumā
    ITT Enidine regulējamie hidrauliskie amortizatori nodrošin...

Rūpniecības amortizatori (Jarret)

Speciālie amortizatori lieliem lietojumiem

Jarret sērijas rūpnieciskajos amortizatoros tiek izmantotas īpaši izstrādātu silikona elastomēru unikālās kompresijas un bīdes īp...