Katalogs

ITT Enidine GmbH

Atpakaļ pie saraksta

ITT Enidine GmbH Stiepļu trošu izolatori

Izmeklēšanas pieprasījums  

Augstas veiktspējas vibrāciju kontroles produkti

Ja meklējat augstas veiktspējas stiepļu trošu izolatorus un kompaktus stiepļu trošu izolatorus, ITT Enidine Inc. ir jūsu kompetents partneris. Stiepļu trošu izolatori ir izgatavoti no nerūsējošā tērauda stiepļu trosēm, un stiprinājuma stieņi ir izgatavoti no alumīnija, kas nodrošina efektīvu vibrāciju slāpēšanu. To izturība pret koroziju nodrošina to stabilitāti un labu darbību dažādos lietojumos un vides apstākļos. Izolatorus neietekmē eļļa, ķīmiskās vielas, abrazīvie materiāli, ozons un ekstremālas temperatūras.

Kompaktais stiepļu trošu izolators ir mazāks nekā parastās konstrukcijas izolators un mazā telpā absorbē triecienus un vibrāciju. Vienpunktu montāža nodrošina elastību, lai integrētu ar esošajiem izstrādājumiem.

Ar vairākām montāžas iespējām, presēšanas modeļiem un izmēru variācijām spirālveida izolatoru izstrādājumi palīdz izpildīt visas prasības rūpnieciskiem, militāriem un komerciāliem lietojumiem. ITT Enidine Inc. ir apņēmusies nodrošināt kvalitāti, un visi produkti atbilst DEF-STND 0755, MIL-STD-810, BV43-44, MIL-STD-167, STANAG-042, MIL-S-901 un MIL-E-5400 standartiem.

Gan kompaktos stiepļu trošu izolatorus, gan stiepļu trošu izolatorus var izmantot kambīžu komponentos, kur motori un ventilatori nodod vibrācijas uz blakus esošajiem komponentiem. Tos var izmantot arī vibrācijas un termiskās izplešanās kontrolei.

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Stieples trošu izolatori jomā

Stieples trošu izolatori

Vibrāciju slāpēšana nelielā iepakojumā

Izmantojiet ITT Enidine Inc. kompaktos stiepļu trošu izolatorus, lai nodrošinātu vislabāko iespējamo vibrāciju slāpēšanu. Kompaktā ko...