Katalogs

ITT Enidine GmbH

Atpakaļ pie saraksta

ITT Enidine GmbH Vibrāciju slāpētāji mašīnām (Visco-Elastic Support (VES))

Izmeklēšanas pieprasījums  

Konstrukciju aizsardzība

Viens no efektīvākajiem atjaunojamās enerģijas veidiem ir hidroenerģija. Tipiska hidroelektrostacija ražo elektroenerģiju, izmantojot hidroģeneratorus. Laika gaitā hidraulisko mašīnu un ģeneratoru periodisko un stohastisko spēku izraisīto augstfrekvences vibrāciju dēļ bieži rodas problēmas saistībā ar šiem ģeneratoriem. Vibrācija parasti vissmagāk izpaužas virs ģeneratora rotora esošajā virzošajā gultnī, radot ievērojamus bojājumus ģeneratoram un apkārtējai konstrukcijai.

ITT Enidine ir izstrādājusi jaunu viskoelastīgo balstu (VES) produktu klāstu, lai nodrošinātu rotora gultņu sistēmas dinamisko veiktspēju un samazinātu termisko spēku, kas iedarbojas uz gultņa balsta konstrukciju.

VES darbības princips ir nodrošināt augstu dinamisko stingrību ar papildu slāpēšanu rotora gultņu sistēmai, vienlaikus saglabājot zemu statisko stingrību termiskajai kustībai.

Tas samazina ģeneratora dinamisko reakciju un novērš pārmērīgu termisko spēku pārnesi uz attiecīgajām konstrukcijām, tādējādi pagarinot ģeneratora, kā arī konstrukcijas kalpošanas laiku un palielinot spēkstacijas izejas jaudu.

  • ITT Enidine pielāgo modeļus, lai tie precīzi atbilstu jūsu prasībām. Sazinieties ar mums, lai apspriestu jūsu lietojuma prasības.

Izmeklēšanas pieprasījums