Katalogs

ITT Enidine GmbH

Atpakaļ pie saraksta

ITT Enidine GmbH Hidrauliskie amortizatori (HD/HDN Series)

Izmeklēšanas pieprasījums  

Lieljaudas amortizatori HD/HDN sērija

Lielu iekārtu palēnināšana
Enidine HD/HDN Heavy Duty triecienu absorbētāju sērija aizsargā iekārtas no spēcīgiem triecieniem tādos lietojumos kā automātiskās uzglabāšanas un iekraušanas sistēmas un tilta (tiltu) celtņi. Tie tiek piedāvāti ar dažādiem gājienu garumiem un amortizācijas raksturlielumiem, lai uzlabotu iekārtu kalpošanas ilgumu un atbilstu visstingrākajām ātruma samazināšanas prasībām.

Pateicoties īpašai kompaktai konstrukcijai, šie amortizatori nodrošina vienmērīgu un drošu ātruma samazināšanu ar lielu enerģiju līdz 903,879 Nm ciklā. Šiem modeļiem mehāniskās atsperes atgriešanās vietā ir iekšējais ar gaisu pildīts pūšļa akumulators, kas padara tos īsākus un kopumā vieglākus. Cinkotās ārējās sastāvdaļas nodrošina uzlabotu virsmas aizsardzību. Lietojumiem ļoti korozīvā vidē mēs piedāvājam īpašu virzuļa stieņa materiālu un speciālu epoksīda krāsas pārklājumu. Visi Enidine lielas noslodzes hidrauliskie amortizatori atbilst OSHA, AISE, CMAA un citām drošības specifikācijām, piemēram, DIN un FEM.

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Hidrauliskie amortizatori jomā

Neregulējami hidrauliskie amortizatori

Enigdine PXR sērijas neliela urbuma neregulējamie hidrauliskie amortizatori var pielāgoties dažādiem enerģijas ieejas apstākļiem. Šī jaunā paplašinātā pret bojājumiem izturīgo rūpniecisko amortizat...